Journal finds: Ketleri i tosteri
Journal finds: Ketleri i tosteri

Journal finds: Ketleri i tosteri

Ketleri i tosteri postali su sastavni deo svake kuhinje i kancelarije. Kako svaki dan počinje sa šoljom dobre kafe ili čaja uz doručak, najjednostavniji način za pripremu ovih napitaka i obroka jeste upravo uz pomoć ovih malih kućnih aparata. Evo koji su modeli nama zapali za oko, a koji bi lako mogli da podignu izgled vaše kuhinje ili kancelarije.

– Ketleri i tosteri –

Vintage

Oni koji su svoj dom uredili vintage elementima sigurno imaju problema kada je reč o pronalaženju bele tehnike i tehnike za svoj dom. Ukrasni elementi se mnogo lakše sreću nego bilo šta od tehnike, mada ipak imamo sreće jer su poznati brendovi poput britanskog brenda SMEG, Kenwoods i italijanskog De longhi i Ariette uspeli da odgovore na potrebe tržišta i naprave svoju liniju dizaniranih kompleta vintage ketlera i tostera.

Posebno bismo istakli modele koji su u nežno plavoj nijansi kao one koji bi mogli da ožive vaš kutak.

Classic

Oni kojima je prostor uređen na moderan i minimalističan način sigurno su u potrazi za klasičnim modelima za svoju kuhinju. Naš favorit je definitivno SMEG KLF04BLE model koji postoji u mat i u sjajnoj verziji. Ne bismo mogli da se odlučimo koji izgleda moćnije, ali svakako savetujemo ovu kupovinu ukoliko tražite ketler koji je toliko sveden da će se uklopiti u sve vaše neutralne boje u kuhinji.

Ostali modeli koje smi izdvojili imaju sitne ali ne preterano upečatljive detalje što ih čini kombinacijom vintage/classic modela.

Modern

Saradnja brenda SMEG i modnog brenda Dolce&Gabbana rezultirala je ovim pravim malim umetničkim delima na električnim uređajima. Ovaj jedinstveni komplet je i dalje dostupan i u prodaji, a ako ste ljubitelji Dolce&Gabbane verujemo da već guglate kako da dođete do ketlera. Saradnja SMEG-a nije se završila samo na ketleru i tosteru, te možete kompletnu kuhinju, od bele tehnike pa do malih kućnih aparata, urediti u Dolce&Gabbana stilu.

Vraćamo se na ketlere i tostere, i sa druge strane donosimo De longhi koji je pokušao da se igra sa geometrijskim oblicima, a interesantna oker žuta boja iz ove kolekcije nam je posebno privukla pažnju. Svakako da oba modela možemo da zamislimo u nekom urbanom i modernom enterijeru, samo je pitanje vaših ličnih želja.

Više predloga tehnike i dekorativnih elemenata za dom pronađite na linku ovde.

Foto: kenwoodworld.com; smeg.com; delonghi.com; ariete.rs.

Učitati još
Zatvori