Jastuci u obliku omiljenog keksa u koje smo se zaljubili na prvi pogled
Jastuci u obliku omiljenog keksa u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Jastuci u obliku omiljenog keksa u koje smo
se zaljubili na prvi pogled

Ljubitelji smo dizajnerskih komada koji čine naš dom lepšim i ugodnijim mestom, ali volimo i duhovite i nostalgične detalje koji nas razvesele i nasmeju svaki put kada ih ugledamo. Upravo jedan takav detalj ovih nam je dana zapeo za oko – jastuci u obliku Petit-Beurre keksa toliko slatki i simpatični da im ne možemo odoleti.

Jastuci koje želimo u svom domu

Ove kultne kekse od maslaca celo smo detinjstvo umakali u mleko, mazali domaćim džemovima i namazima od čokolade, a naravno, ponekad uživali i u njima samima. Danas ih ipak umačemo u kafu, od njih pravimo razne kolače i torte, a volimo ih jednako kao i pre. Jednostavan ukus i neodoljiv miris uz njihovu hrskavu teksturu ništa ne može zameniti!

Sve ljubitelje ovih popularnih keksa razveseliće vest da ih od sada mogu imati i u obliku jastuka koji dolaze u nežnoj bež, smeđoj, sivoj i ružičastoj boji, a dostupni su i slični okrugli keksi-jastuci koji podsećaju na Oreo. Jastuci su dostupni u dve veličine, ručno su rađeni od pamuka, a prema pozitivnim reakcijama onih koji su ih već nabavili, navodno su jako meki i udobni!

Jastuke smo pronašli na Etsy-ju, Amazonu i eBayu, a možete ih poručiti i kod nas.

Foto: Etsy, Amazon

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori