Instagram stranica sa estetikom devedesetih koja nas inspiriše
Instagram stranica sa estetikom devedesetih koja nas inspiriše

Instagram stranica sa estetikom
devedesetih koja nas inspiriše

Kada govorimo o inspiraciji koju crpimo, uglavnom se ona svodi na društvene mreže, posebno Instagram. Instagram je postao društvena platforma koja prva donosi modne, ali i ostale trendove. Počevši od gastronomije, uređenja pa do same mode, na ovoj društvenoj mreži možemo da pronađemo inspiraciju gotovo za sve. Ipak, retro estetika se vratila na velika vrata, a većina nas je nostalgična. Modni trendovi su se vratili, a kultni filmovi i serije snimaju nove nastavke. Jednostavno smo željni humora, mode i dizajna iz tog perioda. Upravo zbog toga obožavamo stranicu Nineties Anxiety.

Instagram Retro platforma sa najboljim trenucima devedesetih

Počevši od patika, modnih dodataka, filmova, enterijera i serija, ova stranica obuhvata apsolutno sve. Najbolje citate slavnih serija poput Prijatelja i Sex i grada kojih se uvek volimo prisetiti. Poznatih scena pop kulture koja je obeležila devedesete i koju smo pomahnitalo skupljali u obliku postera. Stranica, koja je na jednom mestu okupila vibe najboljih trenutaka pop kulture devedesetih. Zanimljivo je posmatrati koliko je moda cirkularna i vrti se u krug jer smo trenutno svedoci redizajna i povratka svih trendova iz tog perioda. Kultnih serija se često setimo, neke su nastavile sa snimanje, dok su ostale upisane pod kultne naslove čijih dijaloga ćemo se uvek rado sećati i gledati ih iznova.

Kada govorimo o enterijerima, takođe se vratio trenutak popularnog retro dizajna pa sada imamo niz kolekcionara koji prodaju poznate artikle toga vremena. New York kao grad nam je večna inspiracija, a stare fotografije najzabavnijeg grada na svetu su preplavile ovu stranicu. Mesto na kojem su se snimili poznati filmovi i serije je večna inspiracija, a fotografije grada savršen podsetnik koliko su ta vremena bila zabavna i prepuna kvalitetnog sadržaja. Nadamo se da ćete uživati kao i mi, skrolajući ovom stranicom.

Učitati još
Zatvori