IKEA ima novu kolekciju za kućne ljubimce i iz iste želimo sve 
IKEA ima novu kolekciju za kućne ljubimce i iz iste želimo sve 

IKEA ima novu kolekciju za kućne
ljubimce i iz iste želimo sve 

Proslavljeni fudbaler Zlatar Ibrahimovič kaže – intelligent people go shopping in IKEA. We couldn’t agree more. Švedska robna kuća je naša omiljena interior design stanica, koja nas neretko iznenadi sa komadima koji nisu striktno vezani za uređenje doma. Upravo zato naše oči su uvek uprte u IKEA internet stranicu sa koje se rado inspirišemo. Ovog puta se zaustavljamo na sectionpets products, jer je je švedska robna kuća lansirala novu kolekciju za kućne ljubimce pod nazivom  UTSÅDD. Predlažemo da napravite đir do prve IKEA robne kuće, zajedno sa svojim ljubimcem i obradujete ga lepim stvarima, koje ćemo vam u nastavku teksta predstaviti. I da, IKEA jeste pet friendly.

Show me someone who lives rent free in your house? Objektiv je naravno na našem kućnom ljubimcu. Ipak, oni se i te kako odužuju. Prisutnost kućnih ljubimaca u našim domovima donosi radost, ljubav i mnoge druge benefite koje obogaćuju naše živote. Oni su više od životinja, oni su članovi porodice, saputnici i mnogo puta – naši terapeuti. Upravo zato ne treba zaboraviti da ih s vremena na vreme obradujemo nečim. A u tome vam može pomoći nova kolekcija za kućne ljubimce renomirane švedske robne kuće. U nastavku smo izvdvojili neke od naših favorita.

IKEA – UTSÅDD 

IKEA je poznata po svom minimalističkom dizajnu koji se lako uklapa u različite stilove enterijera. UTSÅDD, kolekcija za kućne ljubimce nije izuzetak. Temelji se na istraživanju svakodnevnog života, ponašanja i preferencija mačaka i pasa kod kuće. Razvijena je uz pomoć veterinara i stručnjaka za proizvode za kućne ljubimce. Pri kreiranju proizvoda nove kolekcije fokusirali su se na četiri glavne aktivnosti – hranjenje, spavanje, zabavu i skrivanje. Proizvodi su dizajnirani tako da se lako uklapaju u svaki dom, pružajući istovremeno udobnost i funkcionalnost. U nastavku smo izdvojili naše omiljene proizvode kojima možete obradovati svojeg ljubimca.

 

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori