Ice Cream Shop: 5 IT mesta u Beogradu
Ice Cream Shop: 5 IT mesta u Beogradu

Ice Cream Shop: 5 IT mesta u Beogradu

Gužva u gradu i visoke temperature znaju da budu veoma stresne u gradovima kao što je Beograd. Kratak odmor i odlazak na more ne mogu mnogo da ublaže vreo beton i neodložive obaveze zbog kojih smo primorani da izađemo iz rashlađenih prostorija. Ipak, postoji cheat code i za ovakvo vreme – sladoled! U nastavku pogledajte koji smo cool ice cream shop izvdoliji u Beogradu. Ice, ice baby! Vreme je za najukusniju ledenu poslasitcu.

Muzej sladoleda

Muzej omiljene ledene poslastice? Mi smo za! Zidovi ukrašeni raznobojnim kornetima i veliki broj raličitih, kremastih ukusa, dočekaće nas u ovoj kulturnoj prestonici sladoleda. Naš favorit bio je… Ferrero.

Taiyaki Belgrade

Imamo iznenađenje za sve ljubitelje azijske hrane . Tayaki Belgrade je poslastičarnica sa azijskim slatkišima, i ono najbitnije – japanskim sladoledom! Sigurno će vam ovo biti prvi put da jedete sladoled iz korneta u obliku ribe, jer upravo Tayaki u prevodu znači ribica sreće.

Gram

Tropske temperature u velikim gradovima navode nas pravo u tržne centre. Nakon naporne kupovine vreme je da se rashladimo u Gram ice cream shopu. Šareni homemade korneti i raznovrnsni ukusu namamili su osmehe na naša lice, a omiljeni nam je – plazma!

Kolibri Eismanufaktur

Ice cream shop koji deca obožavaju! Jedinstvena prilika da probate prirodan sladoled austrijskog recepta, upravo vas čeka u Kolibri Eismanufaktur-u! Veganski i bez šećera.

Ps. imaju čak i tortu od sladoleda!

Crna ovca

Turneja se završava, a mi ne možemo da ne spomenemo ikoničnu Crvnu ovcu i naš omiljeni sladoled sa pistaćima! Čak i oni kažu da se sa pistaćima ne šali.

Stanite, ne idite još!

Možda nije ice cream shop, ali svakako ne možemo da preskočimo. Najslađe smo ostavili za kraj, kraj. Jednostavan, a ipak sočan. McDonald’s sladoled od vanile. U korentu i bez preliva. Verujte nam na reč!

Tip, pre nego što odete proverite radno vreme mašine za sladoled.

Učitati još
Zatvori