Huawei watch GT 3 Pro napravljen da isprati vaš brzi tempo života
Huawei watch GT 3 Pro napravljen da isprati vaš brzi tempo života

Huawei watch GT 3 Pro napravljen da
isprati vaš brzi tempo života

Ako vas karakteriše brz tempo života, stres i mnogo obaveza – Huawei Watch GT 3 je pametni sat koji će vas upozoravati ako iza ugla vreba burnout. Uloga ovog gedžeta je da vam pokaže koliko su zdravlje i fizička aktivnost važni i biće vaš #1 motivator kada su zdrave navike u pitanju.

Prati parametre sna i otkucaje srca

Huawei sat prati vaše parametre dok spavate, pa tako čim otvorite oči možete videti kakav vam je bio kvalitet sna. Pokazuje da li ste se budili, koliko dugo ste bili u REM fazi kao i krajnju ocenu sna. Nakon što započnete svoj dan, u nastavku dnevnih aktivnosti sat vam nudi značajne informacije o zdravstvenim parametrima. Uz ovaj sat  možete imati čak i uvid u to koji momenti vam donose brigu, i tačno po satnici pratiti nivo stresa. A kada dođe do stresa, dođe i do ubrzanja srca, Huawei Watch GT 3 Pro ima sposobnost da prati vaš puls i prikazuje vam ga na ekranu pametnog sata. Takodje, on poseduje Huawei TruSeen 5.0+ koji dodatno poboljšava preciznost merenja stope otkucaja srca. Sa druge strane, omogućava i praćenje zasićenosti krvi kiseonikom.

 

Opominje na predah u kancelariji

Ukoliko vam je posao da sedite u kancelariji, Huawei Watch GT 3 Pro će vas opominjati na sitnice koje će vaš dan učiniti boljim. To su podsetnici koje ovaj pametni sat ima, a koji će vas motivisati da ustanete od kompjutera i pokrenete se. Napravite krug po spratu kancelarije, popijete čašu vode ili da malo stanete sa radom i popričate sa kolegama. Nekada, kada dugo radimo, zaboravimo da ustanemo, udahnemo, jedemo ili napravimo pauzu. Sada imamo savršenog digitalnog ‘prijatelja’ koji misli na nas i opominje nas da vodimo računa o sebi.

Preuzima ulogu ličnog trenera

Već nakon par nedelja sa ovim satom osećaćete se bolje i snažnije. To je sigurno pravi trenutak da počnete da trenirate, ako do tada niste pronalazili motivaciju. Huawei Watch GT 3 Pro vam nudi preko 100 različitih vežbanja uparenih s AI Running Coach i ličnim planiranjem trčanja na osnovu personalnih ciljeva pojedinca. A tu su i druge mogućnosti koje ovaj gedžet nudi, pa tako sa ovim pametnim satom možete roniti na dubini i do 30 metara! On daje opciju za trening ronjenja na dah i navođenjem za disanje. Takodje, pratiće vaše igranje golfa i navoditi GPS-om i pratiti vaše planinarenje ili skijanje.

 

Još jedna vrlo važna karakteristika ovog sata je njegov elegantan i sportski izgled. Lako je uklopljiv kako uz poslovne tako i uz modne kombinacije ali i za momente kada trenirate i bavite se sportom. Bilo da izaberete veći model od 46mm ili manji od 43mm, Huawei Watch GT 3 Pro će biti vaš pametni aksesoar koji nećete poželeti da skinete.

Kompanija Huawei je poznata po svojim izvanrednim specifikacijama kada su pametni satovi u pitanju, a naročito kada se radi o bateriji. Pa tako i ovoga puta na tržište donose sat o čijoj bateriji nećete morati da mislite. Uz brzo punjenje, sat podržava WiFi i obrnuto punjenje, odnosno punjenje sata pomoću telefona. Njegova izdržljivost nakon punjenja je i do 14 dana na većem modelu a sedam dana na manjem. Huawei Watch GT 3 Pro je sve što vam treba: spoj lepote i kvaliteta, sporta i elegancije, praktičnosti i tehnologije.

photo: Instagram ; Huawei PR

Učitati još
Zatvori