New couple alert: Gisele Bündchen je (konačno) viđena sa novim dečkom
New couple alert: Gisele Bündchen je (konačno) viđena sa novim dečkom

New couple alert: Gisele Bündchen je
(konačno) viđena sa novim dečkom

Gisele Bündchen je već decenijama žena čiji se svaki pokret prati. Bilo da su u pitanju njene high-profile veze i brak, bilo da su to poslovni uspesi, Gisele je miljenica medija. Nakon što je nedavno objavila knjigu recepata Nourish i još jednom pokazala da je u potpunosti posvećena zdravom stilu života, Gisele se ponovo našla u medijima.

Ovoga puta, to je zbog činjenice da je po prvi put u javnosti viđena sa novim dečkom (nakon što je potvrdila novu vezu). Ovo je ujedno i njena prva veza nakon razvoda od čuvenog sportiste, igrača američkog fudbala Toma Bradyja. Upravo sa novim dečkom deli strast prema zdravom stilu života – saznali smo detalje.

Gisele Bündchen i Joaquim Valente
Gisele Bündchen i Joaquim Valente

Couples that train together, stay together

Gisele Bündchen je u subotu viđena sa novim dečkom. Reč je o Joaquimu Valente, profesionalnom jiu-jitsu igraču. O njihovoj vezi spekuliše se već neko vreme. Naime, Gisele i Tom Brady razveli su se u oktobru 2022. godine, nakon 13 godina braka. Zajedno imaju dvoje dece, sina Benjamina i ćerku Vivian. Nakon razvoda, Tom je u javnosti viđen sa Irinom Shayk. Gisele je, sa druge strane, svoj privatni život čuvala daleko od očiju javnosti, te iako ovo nije prvi put da se njeno ime vezuje za Joaquima, nikada nisu viđeni u javnosti zajedno – do sad.

Par su paparazzi uočili u poseti njenoj novoj kući u Majamiju, koja je trenutno u izgradnji. Iako je javnost dugo čekala na potvrdu veze supermodela i Joaquima, ovo je prvi put da su viđeni u javnosti, iako je, navodno, Joaquim bio podrška Gisele na launch eventu za njenu novu knjigu. Par je tada vešto izbegao da bude zajedno uslikan, ali fanovi manekenke nisu dugo čekali na ekskluzivne fotografije.

Gisele Bündchen i Joaquim Valente
Gisele Bündchen i Joaquim Valente

Gisele izbegava da priča o svom privatnom životu. Ipak, pre nekoliko meseci stala je na put glasinama o tome da je ona razlog zašto se brak sa Tomom raspao – navode da je bila neverna odlučno je negirala. Po svemu sudeći, oba bivša supružnika pronašla su sreću nakon raspada braka, a mi im želimo da se ta harmonija nastavi.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori