George Clooney i Nina Dobrev bili su gosti Omega golferskog turnira u Švajcarskoj
George Clooney i Nina Dobrev bili su gosti Omega golferskog turnira u Švajcarskoj

George Clooney i Nina Dobrev bili su gosti Omega golferskog turnira u Švajcarskoj

Spremite svoje Lacoste džempere, vodimo vas na Omega golferski vikend u Švajcarskoj. Glumci George Clooney, Glen Powell i Nina Dobrev bili su počasni gosti evropskog Omega Masters golf turnira u švajcarskoj opštini Crans – Montana.

Priroda, sjajna klima i sport definitivno su beg koji bi nam svima prijao, a u nastavku vas vodimo kroz sjajan dogadjaj na obodima švajcarskih planina.

Omega turnir
@paulwesley

Glumac George Clooney ima dugu saradnju sa brendom Omega, a čak je u filmu Ocean’s 11 njegov lik nosio model sata ovog poznatog švajcarskog brenda. Na ovom putovanju pridružile su mu se kolege iz sveta filma, a vikend je bio ispunjen golferskim aktivnostima. Sam Omega Masters turnir trajao je od 25-28 avgusta, a ovaj dogadjaj spada u jedan od najprestižnijih golferskih turnira u Evropi.

Omega
@paulwesley

Medju zvanicama bio je i glumac Glen Powell kojeg možemo gledati u aktuelnom akcionom filmu Top Gun – Maverick! Nina Dobrev je na putovanju bila sa svojim dečkom, snouborderom Shaun White-om. Izmedju pauza u turniru, slobodno vreme iskoristila je u fenomenalnim spa centrima po kojima je Švajcarska inače poznata.

Omega
@Nina
Omega Golf
@Nina

Švajcarski brend Omega poznat je po renomiranim svetskim dogadjajima, a nedavno je njihovo zaštitno lice postala i Zoë Kravitz. Kada god pomenemo brend Omega, znamo da se za njega vezuju osobe od stila i kredibiliteta. Koncept luxury marketinga je takav da se pažljivo biraju brend ambasadori, a cilj je da svi koji se dovedu u vezu sa samim brendom mogu dobro da ga reprezentuju. George Clooney je glumac starog kova koji to odlično radi.

Učitati još
Zatvori