Zeleni smoothie koji savetuju ako želite blistav ten
Zeleni smoothie koji savetuju ako želite blistav ten

Zeleni smoothie koji savetuju ako
želite blistav ten

Kao što već svi napamet znamo – zdrava koža većinom dolazi iznutra. Možete da idete na sve skupe tretmane ovog sveta, ukoliko živite ekstremno nezdravo vaše lice će to i pokazati.

Svaki pojedinac drugačije reaguje na odredjene namirnice, i nezahvalno bi bilo davati generalne savete ALI ovaj zeleni smoothie, čiji recept sa vama delimo u nastavku, ne može da vam naškodi. Naprotiv, smatra se da sadrži pojedinačne namirnice koje, sve do jedne, dobro utiču na vašu kožu.

zeleni smoothie
@smoothiebowls

Sastojci za zeleni smoothie

  • 1 šolja spanaća
  • 3/4 šolje zamrznutog manga/ananasa
  • 1 veća kašika (30g) proteina od vanile
  • par brazilskih oraha
  • 1 supena kašika mlevenog kokosa
  • 1 šolja mleka po vašem izboru

Priprema

Sve sastojke hronološki ubacite u blender, i na kraju kada prelijete sadržaj mlekom pustite par minuta da se slegne. Zatim, upalite blender na najjaču brzinu i miksajte sve dok masa ne postane potpuno glatka i ujedinjena. Ovaj zeleni smoothie čini čuda za kožu, samo ga treba redovno konzumirati da bi videli efekte.

Smoothie može biti alternativa doručku, ukoliko možete da ga pijete na prazan stomak. Sasvim isti efekat imaće i ako ga pijete u toku dana, izmedju dva obroka. Ukoliko niste fan spanaća ili zelenog smoothie-ja generalno, napravite ga barem jednom nedeljno. Sastojci zaista imaju pozitivan efekat na kožu, kao i na vaše zdravlje generalno.

Recept je preuzet sa profila @thehealthy_version, na kojem možete pronaći jos zdravih recepata za svakodnevnu upotrebu.

 

Foto: Instagram; Pexels; Unsplash

Učitati još
Zatvori