Zavirite u restoran i lounge bar St. Pietro, novi dragulj juga Jadrana
Zavirite u restoran i lounge bar St. Pietro, novi dragulj juga Jadrana

Zavirite u restoran i lounge bar St.
Pietro, novi dragulj juga Jadrana

Na bajkovitom ostrvu Supetru, uronjenom u modrinu Jadrana između Dubrovnika i Cavtata, ovog leta otvoren je restoran i lounge bar St. Pietro. Za samo nekoliko meseci St. Pietro je od dobro čuvane tajne postao nezaobilazna destinacija za mornare koji uživaju u hrvatskom jugu, kao i za sve posetioce koji traže opuštajući predah od stresne svakodnevice i gradske vrućine.

St. Pietro restoran

Iako je vrhunac turističke sezone za nama, ovo rajsko ostrvo i dalje privlači jedrilice i jahte, porodice i grupe prijatelja. Osim toga, St. Pietro je i divno mesto za jednodnevne događaje kao i bajkovita venčanja. Blaga južna klima i povoljne vremenske prilike još uvek omogućavaju opuštene dane na ostrvu, ležerna druženja uz ručak, koktele i uživanje u toplom suncu juga.

St. Pietro restoran

Skriveni dragulj juga Jadrana

St. Pietro je omiljeno odredište za celodnevno odmaranje u ležaljkama, upijanje sunca ili udobnost dubokog hlada, uživanje u dobroj hrani, osvežavajućoj limunadi i signature koktelima božanstvenih ukusa. Idealno mesto na kojem možete provesti ceo dan, uz potpuni reset uma i tela.

Malo ostrvo Supetar je netaknuta oaza mediteranske flore koja ispunjava vazduh prijatnim mirisom i nudi prirodnu aromaterapiju, a opuštajućoj atmosferi doprinosi i predivna terasa ispunjena biljakama i cvećem. Posetioci ostrva koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organizovanog prevoza brodovima u oba smera, što gostima osigurava brz i siguran transfer te još bezbrižniji i opušteniji boravak u ovoj oazi odmora.

St. Pietro restoran

Od polja i mora do stola

Sva jela napravljena su od lokalnih svežih namirnica visokog kvaliteta pa tako i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Spoj jednostavnosti tradicionalne kuhinje, svežine i kvaliteta lokalnih namirnica i modernih tehnika pripreme hrane, donose ukus Mediterana u svakom zalogaju.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentovane na svetskom nivou, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom muzikom i neverovatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

St. Pietro restoran

Atmosfera najboljih svetskih letnjih destinacija

Lounge bar ne bi bio toliko opuštajuće mesto bez sjajnog DJ-a, a na ovom božanstvenom ostrvu oduševiće vas muzika koja priča jezikom emocija i dotaknuti na načine koji zaobilaze racio. Ako joj se prepustite, muzika će vas opustiti, ispuniti energijom i ponovo povezati s vama samima.

St. Pietro zatvara svoja vrata krajem oktobra, a ponovo otvaranje očekuje se u maju naredne godine. Za sledeće leto St. Pietro ima velike planove među kojima je i dovođenja celebrity izvođača pa već sada počnite da planirate posetu. A onda kada stignete na ostrvce, izgubite se u zadovoljstvu i ponovno pronađite sebe.

St. Pietro restoran

Leto na jugu još traje, ukoliko ste u blizini ili tek planirate putovanje, jug Hrvatske i St. Pietro, svakako treba da se nađe na spisku mesta koja se ne zaobilaze.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori