Ko je Sophia Roe i zbog čega obožavamo njene recepte?
Ko je Sophia Roe i zbog čega obožavamo njene recepte?

Ko je Sophia Roe i zbog čega
obožavamo njene recepte?

Upoznajte Sophia Roe, Njujorčanku koja je zaista uspela da izgradi karijeru ni iz čega. Još kao veoma mlada studentkinja, ostaje bez školarine koju je dobijala od države, te je suočena da se bori za svoj opstanak u jednom od najvećih gradova Amerike. Sophia će, nedugo nakon što napusti fakultet pronaći svoj prvi posao u kunjinji. Tokom mlađih dana, Sophia je u kulinarstvu uspela da pronađe strast. Da li je sve to sudbina? Ako uzmemo u obzir da je Sophia nagrađivana kuvarica, nominovana za prestižnu nagradu Emy kao TV voditeljka i autor kulinarskog šou programa, ali i šef kuhinje na čijem čelu su restorani osvajali Michellin zvezdice. Nakon burne karijere u kuhinji, Sophia odlučuje da se posveti pripremanjem hrane za najpoznatije ličnosti američkog visokog društva, ali i da paralelno sa tim razvija svoj blog i Instagram nalog.

Danas, Sophia Roe ima skoro 500 hiljada pratilaca na Instagramu, poseduje svoj studio za pripremu recepata i snimanja, a ujedno koristi svoju popularnost kako bi plasirala ideje o zdravoj i odgovornoj ishrani.

@sophia_roe
@sophia_roe

Veliki broj novih recepata

Kada je reč o Sophiae Roee, najbitnija stvar jeste to što će se ona potruditi da vam objasni svaki korak. Dakle, nećete dobiti samo osnovna uputstva kako da pripremite jelo. Svaki korak ima svoje zašto. To je ujedno ono što ovu mladu ženu izdvaja od ostalih kulinarskih blogerki i kuvarica. Kako je Sophia veliki promoter zdravog načina života, dobićete jedisntvene smernice kako da se hranite, birate namirnice i jedunjujete ih. Ukoliko spadate u grupu velikih gastronoma, verujemo da če Sophia uspeti da vam prošili vidike receptima za koje do sada niste imali prilike ni da čujete. Njeno višegodišnje iskustvo i duboka povezanost sa kulinarskim svetom zaista može da vam pomogne da napredujete na ličnom novou.

@apartmentmiso
@apartmentmiso

Saznajte odakle dolazi vaša hrana

Mlada kuvarica pored pripreme recepata i kreiranja istih ističe i važnost kulturnog, ekonomskog i političkog uticaja na ishranu i kvalitet namirnica. Tako ćete, ukoliko odlučite dublje da se upustite u njen rad otkriti i odakle koje namirnice dolaze. Kako Sophia voli da kaže: „Pre nego što dođe na vaš sto, hrana ima svoj određen put“. Uistinu, retko kada razmišljamo o tome pre obroka. No, koliko je ova stavka važna svedoči i činjenica da određene zemlje imaju veliki problem sa nestašicom određenih namirnica. Ukoliko želite da saznate više na temu ishrane u modernom društvu predlažemo da posetite njen YouTube kanal.

Takođe, predlažemo vam da recepte otkrivate putem njenog Bloga na kom možete pronaći veoma inspirativan i edukativan sadržaj kada je reč o zdravoj ishrani. Recepti su veoma jasno i sažeto opisani, a uz fotografije možete i sami tokom pripreme da se radujete konačnom ishodu. Tu su i jedinstveni food editorijali koji vas mogu povezati sa hranom i modom kroz maštovite fotografije.

@sophia_roe
@sophia_roe

Foto: Instagram // @sophia_roe // @apartmentmiso

Učitati još
Zatvori