Otkrivamo brend 100% prirodnih sirupa pripremljenih od ručno branog organskog voća i bilja
Otkrivamo brend 100% prirodnih sirupa pripremljenih od ručno branog organskog voća i bilja

Otkrivamo brend 100% prirodnih sirupa pripremljenih od ručno branog organskog voća i bilja

Da li vam sa vremena na vreme zafali ukus one najlepše čaše prirodnog voćnog soka od sirupa kao štu su nam naše bake pravile? S obzirom da smo mi odgovorili potvrdno, a verujemo da se tu slažete sa nama, pronašli smo divan brend 100% prirodnih voćnih sirupa u najrazličitijim ukusima. Agropošta brend donosi nam ono najlepše što naša priroda nudi, u vidu ukusnih voćnih sirupa napravljenih prema tradicionalnim hrvatskim receptima od začina i voća njihove regije.

@agroposta_serbia
@agroposta_serbia

Agropošta – Primite pošiljku iz prirode

Agropošta doslovno znači „pošiljka iz prirode“. Možete da budete sigurni da svaki proizvod koji naručite podrazumeva 100% prirodno piće pripremljeno s mnogo ljubavi i pažnje. Ako vam fali ukus dobrog domaćeg soka koji će vam pružiti najlepši nostalgičan osećaj detinjstva, ovi sirupi postižu upravo to.

Agropošta ima veliki broj ukusa koji se nalaze u njihovom asortimanu. Za sada njihova ponuda podrazumeva:

  • Sirup od mente
  • Sirup od lavande
  • Sirup od zove
  • Sirup od limuna
  • Sirup od jagode
  • Sirup od žalfije
  • Sirup od maline

100% prirodni sirupi podrazumevaju to da NE sadrže nikakve aditive, konzervanse, pojačivače ukusa, boje i gluten

@agroposta_serbia
@agroposta_serbia

Osim toga što ćet emoći da uživate u osvežavajućoj čaši prirodnog voćnog soka, ovi sirup savršeni su za pravljenje ukusunih voćnih koktela i napitak. Neke zanimljive recepte za koktele u koje možete da ubacite vaš Agropošta sirup možete pronaći i na njihovom Instagramu!

Sirupi dolaze u staklenim flašama od 500ml kao i u malim kesicama od 32ml kako biste vaš Agropošta sirup uvek imali sa vama. Takođe, možete jednostavno poručiti i već napravljeni flaširani sok od bilo kog ukusa u ponudi koji poželite.

Agropošta sirupi nastali su 2011. od strane porodice Švaić koja je započela njihovu proizvodnju. Ideja je došla kroz poznavanje samoniklog bilja koje je bilo predavano s generacije na generaciju, a rezultat su bili neverovatni prirodni sirupi napravljeni sa ljubavlju.

Ono što ovaj brend razlikuje od ostalih jeste ekološka održivost koja im je uvek bila prioritet. Za proizvodnju svojih sirupa beru samo onoliko koliko im je potrebno s minimalnim uticajem na biljku.

Kako možemo da ih poručimo?

Ceo asortiman Agropošta proizvoda možete pronaći na njihovom zvaničnom Instagram profilu za Srbiju, kao i bilo koje dodatne informacije.

@agroposta_serbia
@agroposta_serbia
Učitati još
Zatvori