Otkrijte koktel koji je svima postao favorit ove letnje sezone
Otkrijte koktel koji je svima postao favorit ove letnje sezone

Otkrijte koktel koji je svima postao
favorit ove letnje sezone

Subota je veče, a većina nas otkazalo je planove usled opasne kiše i nevremena. To, međutim, ne znači da ovo veče i dalje ne može da bude ispunjeno druženjem i zabavom. Mi smo smislili savršen način kako da provedete ovu noć, a sve što je potrebno sigurni smo da se već nalazi u vašem domu. Drugačije rečeno, pozovite prijatelje, prigušite svetla i pustite neku dobru muziku, jer će vam naša zvezda večeri spasiti ovaj vikend. Ovaj zadatak jedino može da ispuni koktel koji je postao pravi hit ove letnje sezone, ali i svake naredne –  jedan, jedini Skinny bitch!

Skinny bitch to the rescue!

Moramo da priznamo da nismo stranci ovom osvežavajućem koktelu koji je savršen za duge letnje dane i noći. Nismo brojali koliko ih je bilo ove sezone do sada, i smatramo da nema ni razloga za to. Ako do sada niste upoznati sa ovim koktelom, verujte da ćete upravo otkriti vaše novo tajno oružije.

S obzirom da ovaj koktel zahteva samo tri sastojka, postaće vaš najbolji prijatelj kada su u pitanju last minute planovi. Kao što i samo ime kaže, Skinny bitch je izuzetno niskokaloričan koktel, pa se nećete osećati loše da popijete po koji više. Mi vam donosimo recept, pa ćete ubrzo saznati zašto je baš ovaj koktel postao mnogima omiljeno piće sezone!

Sastojci za koktel :

  1. Votka
  2. Kisela voda
  3. Limun/Limeta

I to je to?

I to zaista jeste to! Sve što je potrebno je da sipate u čašu votku, zatim kiselu vodu i na kraju iscedite malo soka od limuna ili limete. Mi vam savetujemo – merite srcem! Ukrasite piće tako što ćete ubaciti krišku limuna ili limete u čašu, rashladite ga ledom i uživajte u vašem Skinny bitch-u! Večernji planovi su spašeni, a za sve to potrebno vam je bilo gotovo samo 3 minuta.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori