Osvežite se i produžite leto Hugo koktelom
Osvežite se i produžite leto Hugo koktelom

Osvežite se i produžite
leto Hugo koktelom

Iako je na izmaku, leto može da traje onoliko koliko vi to želite! Bilo da ste na porodičnom ručku, zatrpani obavezama na poslu, u redu u banci, odmarate posle napornog treninga – pravo osveženje vratiće vam sećanja na omiljene dane provedene uz zvuk talasa i lagani vetar u kosi i učiniće svaki trenutak lakšim. Zato, upoznajte našeg favorita kad je u pitanju koktel koji će vam bar još malo produžiti osećaj leta – koktel Hugo!

Kako vam zvuči mešavina penušavog vina, sirupa od zove, mineralne vode sa dodatkom limuna i limete? I, ne brinite – ne morate u kupovinu svih ovih sastojaka, jer Lidl je sve već pripremio za vas!

Koktel Hugo

Hugo jedan je od najpopularnijih koktela na svetu, a u Lidl prodavnicama dostupan je u atraktivnim ambalažama i spreman je da popravi svaki vaš dan. Maksimalno uživanje u njegovom osvežavajućem ukusu postiže se serviranjem nane i limete uz dodatak dve kockice leda.

Pored Huga, Lidl nudi široki spektar osvežavajućih napitaka kojima je jedna stvar zajednička – svi oni čine da tokom cele godine osećate letnje i poletno raspoloženje.

Foto: Lidl, Pexels

Učitati još
Zatvori