Slatki izazov: Koji je vaš omiljeni Milka ukus?
Slatki izazov: Koji je vaš omiljeni Milka ukus?

Slatki izazov: Koji je vaš
omiljeni Milka ukus?

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva sve da učestvuju u velikoj nagradnoj igri pod nazivom Omiljeni Milka ukus. Nagradna igra će trajati do 23. oktobra ove godine, a pobednike očekuju sjajne nagrade – tri nezaboravna egzotična putovanja, 10 Gigatron poklon vaučera i 50 Milka slatkih paketa. U nastavku donosimo sve o ovom slatkom Milka izazovu.

Učešće u nagradnoj igri Omiljeni Milka ukus regulisano je Pravilnikom, a svi koji žele da učestvuju treba da u periodu od 11. septembra do 23. oktobra ove godine kupe minimum jednu Milka čokoladu, sačuvaju račun, posete sajt www.omiljenimilkaukus.rs, glasaju za svoj omiljeni Milka ukus i ukucaju brojač računa. Na taj način potrošači će biti u mogućnosti da osvoje neku od nedeljnih nagrada (Milka slatki paket ili Gigatron poklon vaučer), dok je glavna nagrada vaučer za egzotično putovanje.

„Ukus je jedan od najvažnijih kriterijuma za odabir čokolade od strane njenih ljubitelja. Inspirisani time, odlučili smo da kroz ovu nagradnu igru saznamo koji je to omiljeni Milka ukus ljubitelja naših čokolada i uz to, zajedno sa svima onima koji učestvuju, dođemo do odgovora na pitanje Koji je omiljeni Milka ukus Srbije“, izjavila je Una Lučić, brend menadžerka za Milka tabletne čokolade u kompaniji Mondelēz International i dodala „biće zanimljivo videti da li se ljubitelji Milka čokolade više opredeljuju za neki od klasičnih kremastih ukusa, kao što su noisette ili jagoda, a možda čak pobedu odnese neki od manje uobičajenih ukusa poput suvog grožđa i lešnika ili kombinacija sa keksom.“

Tokom septembra i oktobra za mrvicu (čokolade) više uživajte u svom omiljenom Milka ukusu i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti sjajne nagrade! Sve informacije o učešću, kao i Pravilnik o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu www.omiljenimilkaukus.rs.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori