Megan Markle (kao i mi) voli In-N-Out burgere
Megan Markle (kao i mi) voli In-N-Out burgere

Megan Markle (kao i mi) voli
In-N-Out burgere

Postoje tako neki trenuci kada celebrity ličnosti deluju kao sav normalan svet. Megan Markle preselila se sa svojom (nimalo običnom) porodicom u Kaliforniju kako bi njen život poprimio naizgled simplificiraniju notu. Iako ovaj plan u teoriji zvuči preambiciozno, sudeći po njenim nedavnim aktivnostima zaključujemo da se odvija u sasvim dobrom smeru.

Nakon pojavljivanja na Renaissance turneji na kojoj su je posetioci snimili kako đuska uz višegodišnje Beyonce hitove sada imamo jedan još više relatable momenat – Megan je uslikana kako prolazi kroz drive thru i kupuje In-N-Out burgere za poneti. She’s just like us.

Fast food for the win

Uprkos činjenici da poznate ličnosti propagiraju zdravu ishranu jer je to šablon koji je trenutno aktuelan i poželjan – Megan i princ Harry obožavaju fast food, a konzumaciju istog su (logično) intezivirali nakon preseljenja u Ameriku.

Za poznati magazin People Harry je čak podelio i njihove standardne narudžbine, pa tako znamo da on lično preferira double-double animal style burger, uz koji idu pomfrit i koka kola. Sa druge strane, Megan voli klasik čizburger koji začini sa malo ljute halapenjo papričice sa strane.

Dakle – ništa joga, ceđeni celer i limun sa toplom vodom – ovaj par živi život punim plućima (i punog stomaka).

Megan markle
Megan Markle

Život u Americi kao spas

Megan Markle prošla je neviđenu torturu od strane britanskih medija pa je shodno tome par rešio da promeni adresu. Njihov ultimativni getaway je grad Montecito u Kaliforniji, gde na velikom imanju odgajaju decu u izvesnoj bezbrižnosti koju u Britaniji ne bi mogli da im obezbede. Kalifornija nudi sjajnu klimu, dobre burgere i pregršt aktivnosti za decu a ova (nimalo obična) porodica uspela je da nađe preko potreban mir na tlu Amerike.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori