Mandarina Cake Shop otvorila novi lokal i  napravila totalni “makeover”
Mandarina Cake Shop otvorila novi lokal i  napravila totalni “makeover”

Mandarina Cake Shop otvorila novi lokal i
napravila totalni “makeover”

Pozanata poslastičarnica čiji je moto: “Za sve one koji veruju da sreću čine sitna zadovoljstva, Mandarina je tu da postane nezaobilazni deo dana, vaša slatka, svakodnevna radost,” od sada na novoj adresi. Odlučili su da ovo leto osveže i da se upuste u novu avanturu. Novi koncept Mandarina Cake Shop od sada možete posetiti i na novoj adresi na Vračaru u Baba Višnjinoj 26!

 

Mandarina Cake Shop je porodični biznis u kome su udružena znanja i iskustva dva profesionalca u dizajniranju savršenih kolača. Prvi, sada već ikonični  Mandarina Cake Shop u Granačaničkoj ulici, vođen je majstorskom rukom Krsta Radovića, poslastičara školovanog u Londonu i koji je svoj zanat usavršavao na prestižnim mestima od Hyatt Regencya u Beogradu i Al Tovar hotela u Grand Kanjonu u Americi, preko londonskih institucija sa pet zvezdica, od koji su neki pomenuti Claridge’s, Nadell’s Patisserie i Savoy, pa sve do Square Nine hotela u Beogradu.  Uz pomoć i podršku sestre Kamelije, ali i šire porodice koja podrazumeva istaknute kreativce lokalne dizajnerske scene, Braću Burazere tj. Nikolu i Nenada Radojčića koji stoje iza brenda Dechkotzar sada su Beogradu podarili još jednu oazu uživanja.

Od nedavno vrata Mandarina Cake Shop na Vračuru u Baba Višnjinoj 26 su otvorena. Na jednom mestu možete pronaći kompletno nov meni torti i kolača,  ali i potpuno novi koncept sofistivirano uređenog eneterijera gde ručno rađene Mandarina kolača možete da sednete i pojedete u savršeno uređenom ambijentu za čije osmišljavanje i realizaciju bila zadužena Dragana Srdanović. Tu je naravno i odeća poznatog lokalnog brenda – Dechkotzar.

Sada je pred vama je kompletno nova paleta ukusa i tekstura – Nela, St. Honore, novi Fraisier, novi Mille Feuile, Lemon Cake, Tropical Heat, Red Moon cheese cake. Recepture na kojima su kako sami tvrde dugo radili i koji su novi pravac kreiranja poslastica. Od klasika su zadržali Kan i Gotham twist. Ostali će se vratiti u ponudu, ali pre toga malo da Beograd isproba nešto novo i drugačije.

Uživajte i posetite obavezno novu lokaciju u Baba Višnjinoj 26 koja radi za vas svakim danom od 8 do 21h.

Čekamo vaše utiske!

 

Učitati još
Zatvori