Journal preporuka: Restorani meksičke hrane u Beogradu
Journal preporuka: Restorani meksičke hrane u Beogradu

Journal preporuka: Restorani
meksičke hrane u Beogradu

Kada poželite da malo začinite dan, najbolji način da to učinite jeste odlaskom u restorane koji su specijalizovani za meksičku kuhinju. Jedan od osnovnih razloga zbog kog je tradicionalna meksička kuhinja toliko popularna u svetu je taj što se hrana brzo priprema, bogata je jedinstvenim receptima koji su svojstveni njihovoj kulturi i čine egzotično gastronomsko iskustvo. Meksičku hranu nećete odabrati u svakodnevnim situacijama (ili možda hoćete), no u danima kada zaista čeznete za novim specijalitetima i ukusima, ona je odličan izbor. Burito ste već sigurno svi imali prilike da oprobate. Najboljim restorani koji ga poslužuju već su bili naša tema. Ovog puta zanimali su nas restorani koji imaju bogatu ponudu i mogu da vam pruže jedinstven doživljaj.

La Chona

Dok nas još uvek greje sunce, preporuka naše redakcije je da obučete šarenu haljinu/košulju i uputite se ka La Chona restoranu na adresi Knjeginje Ljubice 26. Tamo vas očekuje odličan izbor koktela, a topao savet je da počnete od Margarite. Nakon toga na meniju možete da se odlučite za čitav spektar meksičke street kuhinje, tačnije, meksičke brze hrane. Izbor je veliki. To samo znači jedno – otkrivanje novih ukusa biće dugo zabavno dok se ne odlučite za svog favorita.

meksička kuhinja
@la_chona.bg
meksička kuhinja
@la_chona.bg

Buena Vida Mexican Gastro Bar

Za razliku od prethodnog predloga, Buena Vida priprema tradicionalne meksičke recepte ali na moderan način. Nalaze se na adresi Bulevar Milutina Milankovića 1i, a poznati su po svojim meksičkim muzičkim večerima. Ukoliko zaista zamišljate sebe kako dobijate potpuno autentično iskustvo, ovo je idealan predlog. Rezervišite sto, proučite meni i uz tradicionalne obroke upoznajte se i sa tradicionalnom muzikom. Kuhinja je vrhunska, enterijer će vam se sigurno dopasti, a kada je reč o nama, mi im se uvek rado vraćamo. Ukoliko smo uspeli da vas zainteresujemo, savetujemo da ih posetite dok je još uvek lepo vreme. Imaju prelepu baštu sa pogledom na grad.

meksički restoran
@buena_vida_beograd
meksički restoran
@buena_vida_beograd

La Taqueria

Restoran koji je specijalizovan za takose. Ukoliko ih do sada niste probali, ili pak, ukoliko ste veliki ljubitelj ovo je restoran koji se mora naći na vašoj mapi. Enterijer je veoma autentičan, šarenolik, sigurno će vas mislima poslati u Meksiko. Meni je bogat, te nakon takosa savetujemo da probate i ostatak jela iz ponude. Kuhinja im je veoma opremljena, te će svaki recept koji izađe iz nje biti kvalitetno pripremljen. Ono što je takođe jedna od njihovih prednosti jeste to što su pet friendly te možete u obilazak povesti i svog ljubimca. Za odlične takose, koktele, enterijer i druženje sa vašim ljubimcem posetite ih na adresi Gračanička 7.

meksička kuhinja
@lataqueriabg
meksička kuhinja
@lataqueriabg
Učitati još
Zatvori