Instagram profil zanatske pekare čije fotografije ne možemo prestati da gledamo
Instagram profil zanatske pekare čije fotografije ne možemo prestati da gledamo

Instagram profil zanatske pekare čije fotografije ne možemo prestati da gledamo

Veliki smo fanovi craft pekara i poslastičarnica, domaćih peciva, torta i kolača, pa i sami volimo zasukati rukave i baciti se na izradu poslastica. Na društvenim mrežama volimo zaviriti u razne foodie profile, pa nam je tako ovih dana pažnju privukao Instagram profil jedne malo drugačije pekarnice. Fotografije njihovih poslastica izazivaju pravi wow efekt, a mi ne znamo koju bismo pre odabrali čak i kada bismo imali priliku.

Profil je specifičan i poznat je po primamljivim fotografijama preseka peciva i kroasana iz kojih cure bogata punjenja u raznim bojama i ukusima – izgledaju jednostavno neodoljivo.

Pekara Blood’s Bakery

Pekara Blood’s Bakery nalazi se u Australiji, u Sydneyu, a vlasnik Alex Lynn strastveni je pekar i poslastičar koji je pekaru otvorio za vreme lockdowna. Najpopularniji proizvodi su im kroasani s bogatim kremastim punjenjima, a rade i slane pite i sendviče. Blood’s Bakery je mala kućna pekara, vlasnik Lynn sve proizvode stvara u kuhinji svog stana u centru Sydneya. U ponudi imaju stalni asortiman pekarskih proizvoda, a svaki se dan uz to fokusira i na jednu zemlju te kreira ponudu na temelju njenih ukusa.

Punjenja njihovih popularnih „pudding kroasana“ često dolaze u jarkim bojama, no sva su zapravo rađena od prirodnih sastojaka, pa tako boju za sive kreme dobija od crnog sezama, zelenu od matche a plavu od cveta plavog graška.

Poslastice i kroasani

Učitati još
Zatvori