Kada je doručak u pitanju – sve što želimo je sveže pecivo
Kada je doručak u pitanju – sve što želimo je sveže pecivo

Kada je doručak u pitanju – sve
što želimo je sveže pecivo

Sinonim za dobar doručak je sveže, po mogućstvu još uvek vruće pecivo.

Iz bogatog asortimana Lidl lanca prodavnica, među najvoljenijima su oni iz Lidlove pekare. Ono što dodje kao bonus je činjenica da u toku celokupnog dana potrošači mogu odabrati neki od vrelih i svežih
proizvoda koji su u tom trenutku izašli iz peći.

Svi pekarski proizvodi se peku po nekoliko puta dnevno, što nam pruža priliku da uz svoje omiljeno pecivo i jutarnju kafu započnemo dan. Medjutim, sveže pecivo all day znači da i posle napornog dana sebi možemo da priuštimo ukusan zalogaj.

sveže pecivo
Lidl sveže pecivo

Svi hlebovi i peciva su proizvedeni uz pažljivo odabrana zrna žitarica, što testu daje onu prepoznatljivu hrskavost i punoću. Među hlebovima se izdvaja ražani hleb sa preko 85% raži, koji svojom hranljivošću pruža neophodnu energiju tokom čitavog dana. Sa druge strane, pšenični hleb prekriven miksom semenki različitog tipa zadovoljava potrebe svakog režima ishrane.

Slano pecivo iz Lidlove pekare je idealno za sve one koji u nadolazećim hladnim jutrima pre početka
obaveza tragaju za vrućim i mekanim užitkom. U ponudi se mogu naći slane perece, višeslojno lisnato testo, kroasani sa 24% maslaca i prepoznatljiv burek. Takođe, za sve ljubitelje slatkog zadovoljstva, Lidlove krofne su uvek siguran odabir. Iz široke ponude se još izdvajaju belgijska poslastica sa pekam orasima, kao i kroasan sa nugat kremom.

Lidl krone

Koncept svežeg peciva u Lidlu nastao je iz odlučnosti da se potrošačima u bilo koje doba dana omogući pristup svežim proizvodima. Ovaj koncept je vremenom prerastao u jedno od najvažnijih načela kompanije, pri čemu se jednostavnim samoposluživanjem sprečavaju potencijalne gužve.

Ukoliko ste se uželeli kvalitetnog peciva čiji miris podseća na rano detinjstvo, posetite najbližu Lidl
prodavnicu i iz široke ponude Lidlove pekara odaberite zadovoljstvo po vašoj meri.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori