Dijamant majonez: Preliv bez kojeg se ne može
Dijamant majonez: Preliv bez kojeg se ne može

Dijamant majonez: Preliv bez
kojeg se ne može

Da li znate koji je najpoznatiji preliv na svetu? Osnova i priprema mnogih jela ne može se zamisliti bez njega, nastao je još u 18. veku i služio se na kraljevskim dvorovima u Francuskoj, a kasnije i u drugim delovima Evrope i sveta. Od tada pa do danas, majonez je postao namirnica koja obeležava gotovo svaku trpezu, bez obzira na povod i period godine.

Kompanija Dijamant sinonim je za jedan od najstarijih domaćih proizvođača majoneza jedinstvenog ukusa, savršene teksture, pripremljenih na tradicionalan način, bez konzervansa. Prva proizvodnja započeta je 1988. godine u najvećoj uljari u srcu Banata. Od tada, kontinuirano ulažući u proizvodne procese, širenjem kapaciteta i osluškujući želje potrošača, dobro poznata linija majoneza obogaćena je novim proizvodima. Majonez sa ukusom mladog luka, urnebesa, slaninice ili kulena iz linije „Ukus tradicije”, oduševiće i zadovoljiće kriterijume i najvećih gurmana.

Legenda dobrog ukusa, ipak nije samo legenda! Dijamant majonez i njegova kremasta i lagana tekstura čine ga idealnim za mnoge recepte, uključujući sendviče, salate, marinade i prelive. Iako je čep sada na drugom mestu, receptura je ostala ista, dostojna legendi, a novo pakovanje zavolećete još više.

Osvojena nagrada za brend broj 1 u Srbiji i brojne druge nagrade, dokaz su da kompanija Dijamant tradiciju, kvalitet i želje svojih potrošača stavlja na prvo mesto.

Fotografije: PR

Učitati još
Zatvori