Čokoladni mus sa bananom koji zahteva samo dva sastojka i gotov je za čas
Čokoladni mus sa bananom koji zahteva samo dva sastojka i gotov je za čas

Čokoladni mus sa bananom koji zahteva samo
dva sastojka i gotov je za čas

Ljubitelji čokolade i svega slatkog, znamo zašto ste se okupili ovde. Došli ste u nadi da ćete pronaći jednostavan i brz recept koji će vam zasladiti dan za čas, i verujte kada kažemo da smo pronašli recept koji postiže upravo to. U pitanju je čokoladni mus sa bananom, koji zahteva samo dva sastojaka i nekoliko minuta provedenih u kuhinji. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali ubrzo ćete se uveriti da to nije slučaj!

@pinchofparsley_
@inthemidnightkitchen

Sastojci:

(ove mere dovoljne su za tri korpice musa)

  • 1 Banana
  • 100 grama crne čokolade

Priprema

Prvo, jednu oljuštenu bananu izlomite na delove i dodaje u blender. Zatim, istopite 100 grama crne čokolade, ili u mikrotalasnoj, ili na šporetu. Dodajte otopljenu čokoladu u blender i dobro izmiksajte. Nakon toga, sve što je potrebno jeste da stavite smesu u korpice ili čašice po izboru, i ostavite u frižideru neko vreme da se stvrdne. Verovali i ne, zaista jeste tako lako, a vaš čokoladni mus je gotov za čas! Pogledajte i sami kako jednostavno izgleda spremanje ovog dezerta u videu koji nas je i inspirisao da probamo ovaj pravi čokoladni užitak.

Mi smo uvek u potrazi za jednostavnim, a ukusnim receptima, mada mislimo da smo ovaj put zaista uboli premiju. Izdvojite samo nekoliko slobodnih minuta u vašem rasporedu, i zasladite ovaj dan uz ovo pravo čokoladno savršenstvo.

@livewellbakeoften
@thesubversivetable

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori