Bread & Belgrade: Evo gde kupujemo domaći hleb u prestonici
Bread & Belgrade: Evo gde kupujemo domaći hleb u prestonici

Bread & Belgrade: Evo gde kupujemo
domaći hleb u prestonici

Nakon što smo hleb pripremali u kućnim uslovima i doneli recept za jednostavan bezglutenski avokado hleb, ovog puta dodajemo Beograd na listu gradova sa izvrsnom ponudom hleba. Iako smo navikli da hleb izbegavamo kako bismo sačuvali zdravlje i liniju, često zaboravljamo da pravi domaći hleb zapravo ima mnogo benefita po zdravlje. Beograd, kao živahna prestonica Srbije, nudi raznovrsne mogućnosti za kupovinu hleba, od tradicionalnih pekara do modernih pekarskih lanaca. Pronalaženje idealnog hleba u ovom gradu može biti pravi užitak. Mi izdvajamo tri ultimativne lokacije u Beogradu na kojima možete kupiti domaći hleb bez aditiva.

Domaći hleb i(n) Beograd


/ MI hleb /

U ulici Molerovoj 45 možete pronaći MI hleb, lokaciju sa svežim i domaćim hlebom. Ova ultimativna pekarica često se nalazi na vrhu izbora lokalaca, pa tu provode svoja jutra u potrazi za svežim hlebom. Napravljen bez veštačkih aditiva, hleb iz ove pekare idealna je opcija za zdrav početak dana ili uz ukusan obrok.

/ Šarlo /

S verom u vrhunski kvalitet i tradiciju, pekara Šarlo se u potpunosti posvetila traženju ultimativnog recepta za svakodvenu namirnicu. Hleb kupljen u Šarlo pekari govori sam za sebe svojim ukusom. Na Vračaru, na adresi Kalenićeva br. 1, na Dorćolu u ulici Dobračina 59b, u poslastičarnici Mandarina na Palilulskoj pijaci i na Novom Beogradu na Bulevaru Zorana Đinđića čeka vas svež hleb i i presladak enterijer. Imajući u vidu da im je u planu proširenje brenda i na ugostiteljstvo, uskoro ćete moći da im se pridružite na kafi u Gatrošoru.

/ PRETOP bakery /

Ultimativna destinacija za ljubitelje mesa, bureka i hleba.Pored dobro poznate lokacije na Zemunskoj pijaci, PRETOP bakery je pekara koju morate posetiti. Na adresi Cara Dušana 117 u Zemunu od utorka do nedelje očekuje vas sveže pecivo među kojim se nalazi i domaći hleb. Može se idealno kombinovati uz ostale delicije sa PRETOP menija. Ovaj novitet spaja luksuz i tradiciju, a u u idejni koncept šampanjca i pečenja sada dodajemo hleb. I to ne bilo kakav.

Učitati još
Zatvori