BEMATA: Idealan zdrav meni za letnje dane
BEMATA: Idealan zdrav meni za letnje dane

BEMATA: Idealan zdrav meni za letnje dane

Restoran Bemata poznat je po tome što se u njemu hrana pravi na najkvalitetniji i najzdraviji mogući način. Svi kolači i veliki broj jela na meniju su veganska  a kako bi uverili klijente u kvalitet svojih sastojaka Bemata team ih sa nama ekskluzivno deli na svom sajtu.

açai bowl + ovsena kaša

Pored već dobro poznatog prvog Bemata restorana na Novom Beogradu, Journal tim posetio Bematu 2, na Vračaru, i imao uvid u to kako se pripremaju neka jela koja se nalaze na meniju. Hrana je ukusna i lagana a sadrži dovoljno nutritivnih sastojaka kako bi svaki gost iz restorana otišao sit. Pored odlične hrane (i jako ukusnih dezert opcija) ovaj restoran nudi boravak u jednoj od najlepših bašta na Vračaru a prostor je idealan i za malu decu. Takodje, bašte su pet friendly a manje i srednje rase mogu čak sa vama da borave i unutra.

čorba od paradajza i pesta

exotic salmon bowl

rozbif sendvič

zoodle

Kuvari u restoranima Bemata često su angažovani od strane stranih produkcija kada se snimaju holivudski filmovi u Beogradu i kada glumci imaju specijalne režime ishrane. Prošle godine je zvezda filma Dine, Dave Bautista, dobijao dnevne dostave specijalno napravljenih jela samo za njega kako bi se zdravo hranio i imao energije za snimanja koja su trajala nekada i više od 15 sati na dan. Kod njih možete naručivati hranu za event, snimanja kao i kućnu dostavu tako da Bemata meals mogu postati deo vaše svakodnevnice.

piletina sa kurkumom

kajgana sa avokadom

wunder duo kolač

Bilo da volite jak doručak za dobar početak dana, zdrav jak obrok za ručak ili veganski slatkiš Bemata je prava adresa za vas.

photo: Višnja Šešum

Učitati još
Zatvori