Zavirite unutar kuće koju je Britney Spears upravo kupila u Kaliforniji za skoro 12 miliona dolara
Zavirite unutar kuće koju je Britney Spears upravo kupila u Kaliforniji za skoro 12 miliona dolara

Zavirite unutar kuće koju je Britney Spears upravo kupila u Kaliforniji za skoro 12 miliona dolara

Miljenica ranih 2000ih i prozvana princeza pop muzike, Britney Spears, doživela je još jedno veliko podglavlje u svom životu. Od objavljivanja njenog debi studijskog albuma …Baby one more time 1999. godine, Britney Spears ostaje prisutna tema u našim životima preko 20 godina. Ovoga puta, u pitanju je kuća u Kaliforniji od skoro 12 miliona dolara koju su kupili ona i njen, od skoro, muž Sam Asghari.

Oops! She’s done it again

Britney Spears i Sam Asghari venčali su se 9. juna ove godine, na ceremoniji u svojoj kući Thousand Oaks u Los Anđelesu. Ova y2k pop princeza upoznala je glumca i stručnjaka za fitnes u oktobru 2016. godine na snimanju svog muzičkog spota Slumber party, a on je pevačicu zaprosio 2021. godine četvorokaratnim dijamantskim prstenom.

Mlada je nosila elegantnu Versace haljinu otvorenih ramena i prorezom za nogu sa jedne strane i klasičan beli veo sa satenskim ivicama. Mladoženja je upotpunio njen izgled sa Versace smokingom. Venčanju su naravno prisustvovali mnoge poznate ličnosti kao što su Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Donatella Versace i Drew Barrymore.

 

It’s Britney Bi*ch!

U januaru 2008. sudskim putem su njen otac Jamie Spears i advokat Andrew Wallet dobili punu odgovornost za njenu imovinu i prihode. Od trenutka kada je konzervatorstvo počelo, Britney nije imala kontrolu nad svojim finansijskim ili ličnim životom. Sve odluke je donosio tim koji je pre svega vodio njen otac. Nekoliko uglednih novinskih kuća je istraživalo konzervatorstvo, međutim, malo toga je bilo javno. Zabrinuti fanovi morali su da traže informacije iz neproverenih postova i tračeva na internetu.

Posle dugogodišnje sudske borbe, konzervatorstvo je ukinuto 12. novembra prošle godine. Zahvaljujući i pokretu #FreeBritney koji su vodili njeni fanovi, Sudija Višeg suda u Los Anđelesu ukinula je  konzervatorstvo koje je vodilo njen život.Ovom odlukom Britney je napokon opet dobila slobodu i odgovornost nad njenim životom, pa i mogućnost da se venča za svog sadašnjeg muža.

Novi početak

Ono što je definitivno bilo potrebno za Britney i njen novi start je nova kuća u kojoj će živeti sa svojim partnerom. Izrazila je putem društvenih mreža kako joj je ova promena bila izuzetno potrebna i da ju je učinila srećnom. Zato, zavirite sa nama unutar njene nove vile od skoro 12 miliona dolara u Kalabasasu!

Foto: Profimedia, IMDB

Učitati još
Zatvori