Zavirite u prelepu kamenu vilu iz 17. veka koja se nalazi na Visu

Zavirite u prelepu kamenu vilu iz 17.
veka koja se nalazi na Visu

Provedite godišnji odmor na jednom od najlepših hrvatskih ostrva Visu. Orange Tree house je luksuzna, moderno preuređena kamena vila iz 17. veka koja će zadovoljiti sva vaša čula.

Orange Tree house

Daleko od vreve turista, samo nekoliko minuta hoda udaljena od mora, nalazi se bajkovita novouređena kamena vila iz 17. veka. Predivan kameni vrt s bazenom, idealan je za letnji odmor za vašu porodicu ili prijatelje. Unutrašnjost vile potpuno je preuređena i opremljena svim modernim uređajima. To uključuje klimu, podno grejanje u kupatilima i peć na drva koja je idealna za hladnije dane. Prostrani otvoreni dnevni boravak s velikim sofama, stolom za bilijar, luksuzno opremljenom kuhinjom i velikim stolom za dvanaest ljudi savršen je za duge letnje večeri uz najfinije morske specijalitete.

Prostrane spavaće sobe

Spavaće sobe su prilagodljive, bilo da dolazite s porodicom ili prijateljima. Svaka ima kupatilo i izlaz na terasu s koje puca predivan pogled. U vili se nalazi i radna soba u kojoj je takođe ležaj, a dodatni smeštaj lako se može organizovati i na prostranim sofama u dnevnom boravku.

Prelep vrt i terasa

Dvorište je opasano romantičnim kamenim zidinama, što vam omogućava apsolutnu privatnost. Orange Tree terasa opremljena je i stolom za ručavanje. Krovna terasa idealna je za uživanje u suncu, a luksuzni bazen s tušem savršen je za rashlađivanje. Vila se nalazi u gradiću Kut, u kom se nalazi sve što vam je potrebno za odmor – lokalne prodavnice i najbolji restorani na Visu.

Foto: visvillas.com

Učitati još
Zatvori