Želimo ovaj viralni stočić iz JYSK-a koji podseća na dizajnerski
Želimo ovaj viralni stočić iz JYSK-a koji podseća na dizajnerski

Želimo ovaj viralni stočić iz JYSK-a
koji podseća na dizajnerski

JYSK je jedna od naših glavnih destinacija kada zaželimo da naš dom ulepšamo i unesemo dozu estetike. Naša for you page na Instagramu je prepuna inovativnih interior design predloga upravo jer je JYSK-ov Instagram profil naša najčešća virtualna stanica. Od cozy fotelja, preko minimalsitičkih trpezarijskih setova, do inovativnih oblika lampi, svaki komad iz JYSK-a je svedočanstvo skandinavskom istančanom ukusu za dizajn enterijera. Ne krijemo da svakog dana bacimo pogled, kako bismo saznali koji su to novitetu u omiljenom nam skandinavskom brendu. Ono što nam je nedavno privuklo pažnju jeste stočić LYDUM, koji je postao viralan na društvenim mrežama. Nežnih boja, minimalističkog dizajna ovaj end table se savršeno uklapa u skoro svaki enterijer.

Stočići mogu biti ključna tačka u uređenju enterijera. Ukoliko se dobro stilizuje, može napraiti pravi estetski twist na vašu dnevnu ili spavaću sobu. Večno pitanje, gde i kako rasporediti stočić u dnevnoj sobi. Zbog svoje praktičnosti on najčešće stoji na sredini prostorije. Međutim, pored jednog centralnog stola, potrudite se da imate i više manjih. Upravo tu na scenu stupa LYDUM side table iz JYSKA.

LYDUM stočić

Ovaj okrugli stočić od veštačkog kamena (fiberstone) istovremeno donosi eleganciju i funkcionalnost u enterijer. Kombinuje vrhunski dizajn i praktičnost, te predstavlja savršeno mesto za časopise, šolje ili dekorativne predmete. Dolazi u dve svestrane boje, koje su lako prilagodljive – siva i bež. Njegova visokokvalitetna konstrukcija od veštačkog kamena garantuje izdržljivost i trajnost, dok njegove dimenzije pružaju dovoljno prostora za vaše potrebe. Postao je viralan na društvenim mrežama, rekli bismo, sa dobrim razlogom. Ukoliko ste ljubitelji estetike minimalizma, i želite dozu prefinjenosti u vašem domu, ovaj stočić je pravi izbor za to.

JYSK
stočić
stočić

Foto: Instagram @jysknorge/ @anneleneoverbye/ JYSK

Učitati još
Zatvori