How to: Napraviti viralni cube coffee table
How to: Napraviti viralni cube coffee table

How to: Napraviti viralni cube coffee table

Nove trendove u uređenju enterijera je nekada nemoguće ispratiti zbog čega DIY projekti postaju sve popularniji. Verovatno ste i sami imali prilike da naiđete na određene videe na društvenim mrežama u kojima se od starih stvari kreiraju nove, moderne, ili pak od jednostavnih materijala potpuno novi komadi nameštaja i dekoracije. Nama je posebnu pažnju privukao handmade DIY profil na Instagramu iz Francuske koji je svoju pažnju posvetio stolovima sa kockastim pločicama jarkih i pastelnih boja. Puno ime ovog njihovog brenda je Studio Cubbe Table a ovakav dizajn je već naveliko poznat na društvenim mrežama. I sami su snimili proces nastanka upečatljivih komada zahvaljujući ćemu smo saznali kako i sami možemo da ih napravimo.

Tajna je u pločicama

Kako biste ovaj DIY projekat sproveli u delo potrebne su vam dve stvari. Prva i glavna, atraktivne kockaste pločice jednakih stranica. Poželjno je da pronađete najsličnije pločicama koje se koriste u izradi stolova brenda Studio Cubbe. Dakle, kockasti dizajn u atraktivnim bojama kao što su indigo plava, bela sa fugnama u boji, terakota i slično. Od blokova možete napraviti oblik stola kakav želite da imate. Bilo da je reč o coffee table stolovima, ili pak velikim, trpezarijskim, na vama je da izaberete dimenzije. Sa lepkom za pločice oblepite vaš sto i dobili ste trenutno najmoderniji komad nameštaja. Uz to, ne morate se zaustaviti samo na dizajnu stola. Na ovaj način možete napraviti police, postolja za cveće i ćupove, ali i obložiti pločicama bilo koji vintage komad nameštaja. 

Pokrenite svoj brend

Trenutno u našoj zemlji ne postoji brend koji se bavi izradom nameštaja na ovakav način iako on postaje sve popularniji. Ukoliko ste kreativni, volite DIY projekte i želite sami da se oprobate u ovakvom dizajnu možda je pravo vreme da se oprobate. Ono što je sigurno jeste to da ovakvi projekti nisu ni malo pristupačni. Poseban razlog može je taj što su pločice koje se koriste u ovom slučaju trenutno veoma moderne, a samim tim i njihova cena igra veliku ulogu. No, ovo će definitivno biti komad nameštaja koji će tek osvajati enterijere širom sveta. Francuski brend Studio Cubbe samo je jedan od primera onih koji su odlučili da iskoriste i slede ovaj specifičan način uređenja nameštaja i enterijera.

Učitati još
Zatvori