Vodimo vas u Madrid gde se otvorio novi dizajnerski hotel koji nas je osvojio na prvu
Vodimo vas u Madrid gde se otvorio novi dizajnerski hotel koji nas je osvojio na prvu

Vodimo vas u Madrid gde se otvorio novi dizajnerski hotel koji nas je osvojio na prvu

Jedan od najinovativnij dizajnerskih bisera Evrope otvoren je ove godine. Večeras vas vodimo u Madrid i The Madrid Edition, hotel koji potvrđuje da je urbani vajb novi trend urešivanja enterijera kada je luksuzni pristup u pitanju. Urbani luksuzni hotel je smešten u srcu grada, Plaza de la Descalzas i na nekoliko koraka od veselog Puerta del Sol. Za razliku od ostalih, ovaj luksuzni hotel nije izgrađen kao zgrada koja je bivša palata ili stara banka, već ima savremeni pristip dizajna.  Luksuzni hotel je dizajnirao britanski arhitekta John Pawson uz pomoć pariskog dizajnera François Champsaur, a nama se najviše dopao pink prolaz ovog enterijera.

Šta sve nudi The Edition hotel u Madridu?

Luksuzni hotel poseduje 200 drugačijih dizajniranih soba, od kojih većina imaju velike terase. Od koji su 177 sobe za goste, 21 su apartmani i 2 penthousa koje je stajlish dekorisao Ian Schrager. Njega i smatraju mastermajdom koncepta ovog hotela. On smatra da je ovo mikrokosmos Madrida koji je stavljen u jedan prostor. Naglašavamo da je ovo novi koncept dizajna prestižnih prostora. On podrazumeva prijatan i orginalan pristup uređivanja enterijera.

Tu su i pet restorana od kojih svaki nudi jedinstvenu kuhinju, kao i pool bar, rooftop terasa sa outdoor bazenom, teretana i spa centar. Interesantno je da hotel poseduje dva high-end restorana, u prizemlju je Jeronimo sa meksičkom hranom. Dok je na krovu Oroya koji je otvoren i za posetioce koji nisu gosti hotela.

Ovo je drugi The Edition hotel u Španiji, prvi je otvoren u Barseloni još 2018.godine. Ukoliko vas put uskoro odvede u Madrid, obavezno posetite ovaj prijatan i nesvakidašnji dizajnerski hotel.

Učitati još
Zatvori