Ulepšajte dom predivnom LEGO orhidejom
Ulepšajte dom predivnom LEGO orhidejom

Ulepšajte dom predivnom LEGO orhidejom

Baš kao živa orhideja, LEGO set sastoji se od belih i roze cvetova, pet listova i dva korena smeštena u svetloplavoj vazi. Ima 608 kockica, a kada se složi visoko je 39 cm, širok 30 cm i dubok 24 cm. Kreativci takođe mogu samostalno aranžirati raspored cvetova kako bi imali orhideju po sopstvenom ukusu.

Danska kompanija iz godine u godine fanove širom sveta oduševljava svojim kreativnim kolekcijama. Ništa manje očaravajuće ne deluje ni ovaj set. Ako volite biljke, sigurno će vam se svideti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica.

„Dizajn ovog seta nadahnut je živom orhidejom koju smo imali u kancelariji za vreme celog procesa kako bismo pratili menjanje cvetova i biljke kroz godišnja doba“, kaže Michael Psiaki, Lead Designer u LEGO grupaciji. „Izazov kod osmišljavanja ovog seta bilo je stvaranje cilindrične posude od LEGO kockica koja bi bila zabavna za slaganje, a kasnije lepa za gledanje.“

U januaru 2021., kreator LEGO-a izdao je set od 10.280 buketa cveća kao deo veće Botaničke zbirke, koji se sastojao od ukupno 756 komada i sadržavao delove temeljene na pravom cveću. Na društvenim mrežama mogli smo videti da su poslužili kao inspiracija za brojne poklone za dan zaljubljenih.

Odvojite vreme za sastavljanje svih detalja belih i rozih cvetova i plave posude. Prava orhideja nadahnuće je za elegantni model sa 6 cvetova i 2 tek procvetala pupoljka. Uživajte u opuštajućem slaganju, a onda se posvetite stabljikama koje možete prilagoditi i sastavite savršen ukras za svoj prostor.

Uz ovaj LEGO set dobićete biljku koju ne morate zalivati, brinuti se o količini svetla i ostalim faktorima. Jednom kada je sastavite, postavite je na odgovarajuće mesto i uživajte u dekoraciji koja će oplemeniti vašu prostoriju. Ovu orhideju možete pronaći u svim LEGO radnjama.

Foto: LEGO

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori