Suncobrani koje želimo za ovo leto
Suncobrani koje želimo za ovo leto

Suncobrani koje želimo za ovo leto

Leto je u punom zamahu, a naši eksterijeri više ne mogu funkcionisati bez pravilne zaštite od sunca. Razne tende, prirodna zaštita i hlad od drveća i suncobrani – sve je neophodno za prava i duga letnja uživanja na našim terasama. Kako odabrati onaj pravi? Za početak važno je da ispunjava svrhu i štiti od sunca, a zatim da dobro izgleda. Možda je vreme da razmislite o suncobranima koji će vaš balkon pretvoriti u pravu chic oazu.

Vreme je uređenje balkona

Trend meseca u uređenju interijera definitivno su male prolećne balkonske oaze, a uz male promene možete napraviti cozy atmosferu idealnu za ovo najljepše godišnje doba. Razmislite o sklopivim stolcima i stolovima, kako bi imali više mesta. Posadite biljke, stavite lampice i iznesite mekane ćebiće. Klupice, palete, razni baštenski nameštaj savršeno će pristajati svakom balkonu, pa čak i onom malom, a pravi šarm daće im suncobrani.

Suncobrani su hit

Suncobrane na balkonima i terasama jednostavno obožavamo. Njihova funkcija je jednostavna – štite nas od sunca, ali njihova uloga je mnogo veća. Svaki prostor pretvoriće u šarmantnu oazu, a ako odaberete one zanimljivih boja i printova, istog trenutka će vam popraviti raspoloženje. Suncobrani su poseban hit pogotovo na raznim gradskim balkonima na kojima svojim zanimljivim bojama i šara unose pravi romantičan duh. Ono što je super, kada krenu godišnji, možete ih bez problema poneti na plažu. Nadamo se da smo vas inspirisali.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori