Some Souvenirs je vintage shop u kojem smo pronašli najbolje predmete
Some Souvenirs je vintage shop u kojem smo pronašli najbolje predmete

Some Souvenirs je vintage shop u kojem smo
pronašli najbolje predmete

Ceo svet poludio je za zanimljivim retro komadima koji daju poseban touch svakom enterijeru. Osim što neki predmet možete koristiti više puta i tako mu produživati smisao i svrhu, sprečava se prekomerna kupovina novih i odbacivanje nekih starih predmeta. Retro komadi često su i kvalitetniji, ali svakako su i unikatniji i posebniji. Some Souvenirs shop pronašli smo na Instagramu, a u njihovom webshopu uvek nam za oko zapne neki detalj kojeg obavezno moramo imati.

Some Souvenirs

Some Souvenirs pokrenule su dve Nemice, Lisa i Laura. Lisa je odevni tehničar, a Laura budući copywriter, bivša savetnica za komunikacije. Prijateljice su još od tinejdžerskih dana, žive u Hamburgu deset godina, a ovaj slatki projekat pokrenule su 2020. godine kako bi konačno imale izgovor zašto troše toliko novca na vintage enterijere.

Verujemo da lepe stvari u svetu već postoje. Ne moraju se iznova stvarati, samo ih treba pronaći, i to je ono zbog čega smo ovde. – kažu Lisa i Laura.

Predmete pronalaze širom Evrope, a kako kažu ponekad ih pronađu na obližnjim tavanima u naseslju. Svaki predmet pregledaju, poprave i očiste kako bi bile sigurne da se neće pokvariti za pola godine. Ove devojke veruju u održivost i da na ovakav način svet mogu učiniti malo boljim. Devojke su i veliki ljubitelji pasa, pa zato svake godine doniraju određeni iznos za dobrobit životinja. Radite na svojoj karmi, a pritom uepšajte enterijer unikatnim komadom i zavirite na njihov Instagram.

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori