Avgustovski object of desire: slike lokalnog brenda Soil Studio
Avgustovski object of desire: slike lokalnog brenda Soil Studio

Avgustovski object of desire: slike
lokalnog brenda Soil Studio

Da u mnogim sferama lokalni umetnici mogu da stoje rame uz rame uz svetski priznate, kada je reč o inovaciji, kreativnosti i autentičnosti, primer je domaćeg brenda Soil Studio čija umetnost odiše jakim brend identitetom, harmonijom boja i materijala i sinergičnim vizuelnim skladom. Zbog toga ne čudi da su njihove slike pronašle put do naše ultimativne rubrike koja predstavlja svojevrsnu odu enterijeru, dizajnu i umetnosti – Object of desire i da su ponele titulu [ prvog ] lokalnog object(s) of desire za mesec avgust.

/ @unakrlic /

// Soil Studio.

– A perfect work of art is eternal on a work in which the harmony between form content and material has been discovered can be called a work of art, bila je misao velikog Vakhtangov-a, a kroz ovu mantru spoznaje o umetničkoj suštini stvara upravo Soil Studio. Rad ovog lokalnog brenda fokusiran je na umetnost koja je prožeta intuitivnim, istraživačkim i gesturalnim tehnikama, kao i estetikom Wab- Sabi-ja. 

U slučaju da do sad niste čuli za Soil Studio, priliku da njihove slike vidite prvo ste imali u stanu poznate influenserke Une Krlić, koja se odlučila da baš ovaj brend bude njen izbor kada je reč o umetničkom pečatu enterijera novog stana, kao i polazna tačka za kreiranje atmosfere i povezivanje celokupnog prostora. Upravo pojam povezivanje naša je prva asocijacija na stvralaštvo Soil Studi-a. Sinergija materijala, boja i formi inspirisana tradicionalnom japanskom estetikom Wabi-sabi stvara dela koja iako po svojoj prirodi nesavršena, nestalna i nepotpuna preslikavaju suštinu života i prirode na platno. Kao takva predstavljaju vanvremensku lepotu i estetiku neprolaznosti. Zato danas, kada je insta[nt] kultura u svom eksponencijalnom rastu presedan u vidu lokalnog unikata – Soil Studi-a primer je u praksi da suština [ upakovana ovog puta u savršenu formu ] uvek pronađe svoj put do istomišljenika i ljubitelja lepog i vrednog.

/ @s_oil_studio /
/ @s_oil_studio /
/ @unakrlic /

/ WISHLIST: SOIL STUDIO PAINTING[S] /

Premda je slučaj Soil Studi-a jedan od onih kod kojih bismo mogli da biramo po pincipu eeny, meeny, miny, moe – u nastavku pogledajte za koju sliku smo odlučili da ponese titulu omiljene [ među jednakim ] Journal favorita.

/ @s_oil_studio /
/ @s_oil_studio /
Učitati još
Zatvori