#savefolder: Inspiraciju za enterijer pronalazimo na ovim Instagram nalozima
#savefolder: Inspiraciju za enterijer pronalazimo na ovim Instagram nalozima

#savefolder: Inspiraciju za enterijer
pronalazimo na ovim Instagram nalozima

Instagram se pojavio kao moćna platforma za deljenje kreativnosti, a oblast dizajna enterijera nije izuzetak. Od šik urbanih loftova do udobnih malih stanova, Instagram je postao riznica inspiracije za enterijer. Omogućavajući korisnicima da krenu na virtuelna putovanja kroz besprekorno dizajnirane prostore bez ograničenja, kao da je vremenom došlo do zasićenja. Zbog toga donosimo pogled u svet dizajna enterijera koji nas svakodnevno inspiriše. Bez da se preterano udubljujete u potragu, ova tri naloga će zasigurno obezbediti neophodnu dnevnu dozu inspiracije i za vas i olakšati vam snalaženje na Instagramu.

flackstudio_
@flackstudio_

Hilgar Design Consultants

Na ovom Instagram nalogu možete pronaći sve u jednom. Od ideja za renoviranje, praćenje trendova, različitog inovativnog pristupa dekoru, pa do trendi nameštaja. Zajednica je dovoljno velika da doprinosi novim informacijama iz sveta enterijera, a da ujedno ne guši suštinu različitim raspravama i komentarima. Ovaj nalog pripada studiju za dizajn enterijera što znači da je svaki post odabran od strane stručnih ljudi. Uz mnoštvo inspirativnih fotografija koje sežu i van dizajna enterijera, sigurno ćete dobiti motivaciju i da sami napravite mood board za svoj budući ili sadašnji dom.

Tri Artem

Iza ovog Instagram naloga stoji arhitektonski dizajner, Artem Trigubchak. Artem je poreklom iz Ukrajine, ali trenutno radi i stvara u Berlinu. Ukoliko odaberete da pratite njegov Instagram nalog primetićete da se uticaj trendova iz Berlina oseća i u njegovom radu. Fokusiran na minimalizam, nežne zemljane tonove, definitivno može biti inspiracija onima koji su u potrazi za luksuznim rešenjima u enterijeru. Takođe, ukoliko opremate ili se interesujete za prostore velike kvadrature, Artem je zasigurno arhitekta čiji rad bi trebalo izučiti za više inspirativnih rešenja koja mogu unaprediti izgled vašeg doma. 

Flack Studio

Australijski Vogue imao je nedavno prilike da predstavi rad ovog arhitektonskog studija za dizajn. Tako smo i mi saznali za njihov rad. Za razliku od prethodnog predloga, ovde je reč o Instagram nalogu koji predstavlja dizajnerska rešenja u kojima se nalazi mnoštvo boja, različitih primera primene materijala, ali i kombinacija stilova i trendova. Ukoliko čeznete za inspirativnim momentima u kojima se prikazuje igra sa dizajnom i dekorativnim elementima, ovo je nalog za vas. Naučite da kombinujete boje, birate arty elemente, igrate se sa teksturama i materijalima za bogatiji enterijer.

Učitati još
Zatvori