Sanjamo o zalascima sunca na moru sa novom H&M Home kolekcijom
Sanjamo o zalascima sunca na moru sa novom H&M Home kolekcijom

Sanjamo o zalascima sunca na moru sa
novom H&M Home kolekcijom

More, zalazak sunca, terasa ili dvorište kuće na moru… Dok smo mi ovaj produženi vikend ostali na asfaltu, sigurni smo da vi u njemu uživate negde uz prizore iz prve rečenice. Tako i treba jer baterije se neće napuniti same, a odmora nam svima treba. Sanjajući o vetru koji pirka dok nas sunce u zalasku mazi pronašli smo prizor koji tačno ispunjava ono što želimo. H&M Home izbacio je svoju novu kolekciju po imenu Sunset dreams u kojoj smo, osim divnih slika, pronašli najlepše detalje kojima želimo osvežiti dvorište naše vikendice na moru.

H&M Home Sunset Dreams kolekcija kojom dominira roze boja

Nije tajna da je nekima od nas iz redakcije roze omiljena boja. U svim tonovima i nijansama – od puderaste do ciklame. Upravo zato oduševili su nas komadi iz H&M-ove Sunset dreams kolekcije. Kolekcijom dominiraju vaze, jastuci i ćebad. Sve u tonu da se slaže jer drugačije ni ne može.

Krenimo od vaza koje su nas ostavile bez daha. Jedan set vaza je nešto nežnijih boja i neodoljivo nas podseća na dizajnerku Marinski Heartmades i njenu Landscape kolekciju. Ovalna vaza koja dolazi u većim i manjim dimenzijama napravljena je od glaziranog kamena na kojem su nepravilne mrlje u pastelnim bojama. Drugi set vaza dolazi u tri dimenzije i različitih oblika, takođe od glaziranog kamena. Najmanja je okrugla, a najveća ide u visinu i ima talasast dizajn. Prekrivene su reaktivnom glazurom koja stvara raznolike boje, dajući svakoj od njih jedinstven izgled.

Zatim dolazimo do jastuka koji su pravo osveženje za sedeće garniture. Različitih veličina, tekstura, materijala i boja. Ako ste za življe tonove onda su jastučnice sa krugovima boje ciklame pun pogodak. Sa njima se super slaže i čupavi jastuk sa mrežom rombova u istoj boji. Ako ste za nešto nežnije nijanse, tu su jastučnice u krem i puderasto roze nijansi. Napravljene su od kombinacije lana, viskoze i pamuka za pravi letnji look.

I na kraju, kako znamo da su noći na moru sveže i nije retkost da nam zatreba dugi rukav, tu su dva prekrasna ćebeta. Mekano ćebe dvostrukog tkanja u kombinaciji boja ciklame i crvene, sadrži malo vune sa brušenom završnom obradom. Velike rese duž kratkih strana u crvenoj su boji. Osim nje tu je i nešto tanje čebe od žakard pamuka. Ona dolazi sa printom rozih i žutih šara, pa je pravi komplet uz duguljasti čupavi jastuk istih nijansi.

Ako je i vašoj terasi ili dvorištu potreban mali retouch nadamo se da smo vam pomogli ovim našim odabirom i skratili muke prekopavanja interneta. Novu H&M Home kolekciju možete potražiti u njihovom web shopu.

Foto: H&M HOME

Učitati još
Zatvori