Pronašli smo divnu ručno rađenu keramiku koju želimo u sopstvenom domu
Pronašli smo divnu ručno rađenu keramiku koju želimo u sopstvenom domu

Pronašli smo divnu ručno rađenu keramiku
koju želimo u sopstvenom domu

Ručno rađena keramika ima posebno mesto u našem životnom prostoru, a posebno ako je unikatna i ako može poslužiti kao super dekorativni predmet. Uvek volimo da popijemo jutarnju kafu iz naše najdraže ručno rađene šoljice, ali isto tako volimo i ukrasiti naš životni prostor kul keramikom. Do sada smo na našem portalu podelili zaista divne kreativce koji izrađuju još divniju ručno rađenu keramiku, ali talentiranih kreativaca nikad dosta. Jedan Instagram profil s posebnom keramikom koji nam je zapeo za oko je Artera Studio.

Artera Studio ručno rađena keramika koju obožavamo

Dekorativna keramika jedna nam je od dražih, a Artera Studio radi stvarno divne komade koji se mogu idealno uklopiti u svaki životni prostor. Ova keramika nije namenjena za konzumaciju hrane, već izričito služi kao dekorativni predmet. S njom možete upotpuniti dnevni boravak ili spavaću sobu, a keramika u obliku školjke odlično može poslužiti i za odlaganje nakita.

Artera studio počeo je s izradom keramike 2021. godine, a bazira se u Puli. Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi, a izrađeni su mešanjem gipsa i akrilne smole, na vodenoj bazi bez hemijskih rastvarača. Proizvodi se rade po narudžbi i potrebno je 3 do 5 dana za izradu, nakon čega ova prekrasna keramika stiže na vašu adresu. Komadi se održavaju vlažnom krpom ili se mogu oprati laganom sapunicom. Ukoliko vam se, kao i nama, svidela ova keramika, možete je naručiti preko Instagram Directa Artera Studio stranice.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori