Posteri evropskih gradova za sve ljubitelje putovanja
Posteri evropskih gradova za sve ljubitelje putovanja

Posteri evropskih gradova za sve
ljubitelje putovanja

Posteri su poslednjih nekoliko godina najpopularniji i najefektniji način ukrašavanja zidova. Bez obzira na to kakav stil uređenja enterijera preferirate, s posterima ne možete pogrešiti. Osim što će svakom enterijeru dati poseban štimung, oni su često jednostavan način na koji možete oplemeniti svoj životni prostor i dati mu upečatljiv makeover. Ako ste zaljubljenik u putovanja, verovatno vam teško pada nemogućnost istraživanja sveta. S ovim posterima moći ćete da uživate u pogledu kroz prozore nekih od najlepših evropskih gradova bez napuštanja doma. Upravo to je cilj kolekcije Window With A View londonskog brenda Paper and Cities.

Posteri s pogledom u svet

Kolekcija se sastoji od postera pet evropskih gradova – Pariza, Venecije, Londona, Amsterdama i Lisabona. Ručno oslikani na visokokvalitetnom papiru, printovi dolaze u dve veličine (A3 i A4) i predstavljaju savršenu zidnu dekoraciju za svakog putoholičara. Pariski krovovi, venecijanski kanali ili londonske šarene fasade neki su od motiva koji će izgledati super na svakom zidu. U kolekciji postoji i set od pet razglednica s istim printovima, štampanim na papiru formata A6. I njih možete uokviriti, poslati nekome ili pokloniti.

Paper and Cities je nezavisna štamparija i papirnica iz Londona, koju je pokrenuo strastveni putoholičar, fotograf i bloger Alex Zouaghi. Osim spomenute nove kolekcije, u njihovom webshopu pronaći ćete razne druge postere i razglednice s prepoznatljivim motivima gradova iz celog sveta, delo nadarenih i nezavisnih umetnika. Kupovinom svakog proizvoda činite i dobro delo jer će štamparija u vaše ime posaditi jedno drvo kako bi pomogla da zaštitimo planetu. Paper and Cities u svojoj ponudi ima i kolekciju šarmantnih crno-belih rokovnika.

Sve proizvode dostavljaju u Hrvatsku, a možete ih pregledati i naručiti putem web stranice.

Foto: Paper and Cities

Učitati još
Zatvori