Podignite standard bilo koje prostorije sa ovih 12 vaza koje smo pronašli
Podignite standard bilo koje prostorije sa ovih 12 vaza koje smo pronašli

Podignite standard bilo koje prostorije sa
ovih 12 vaza koje smo pronašli

Ne postoji ništa što će podići standard bilo koje prostorije kao pažljivo odabran i dobro uklopljen statement komad. Ovakav komad nameštaja je onaj koji je centralan u dizajnu vaše sobe i koji prvi upada u oči. Ostatak prostorije ne samo da može da crpi inspiraciju iz ovog komada, već bi trebalo da rade uz njega obezbeđujući da on zablista. Najlakši način da to uradite jeste da uklopite neki nesvakidašnji detalj koji će privući pogled svakoga ko kroči u prostoriju, a naš predlog je upravo jedna dobro izabrana vaza.

Gir
Gir
Zara Home
Gir

Vaza kao centralni komad prostorije

Kada je u pitanju dizajn enterijera, mnogi previde značaj interesantne vaze da unese posebnu atmosferu u datu prostoriju. Ukoliko ste fanovi modernogsavremenog stila, možete pronaći vazu koja je sama po sebi umetničko delo. Dozvolite sebi da pronađete vazu neobičnog oblika ili boje koje se inače možda ne biste usudili da uklopite u vaš enterijer. Uz takve pokušaje da izađete iz vaše zone komfora, primetićete kako su upravo to koraci do uzdizanja standarda vašeg dizajna enterijera.

Ukoliko se odlučite da uklopite jednu takvu vazu u prostoriju po izboru, videćete kako vam ona daje velikog prostora za igru tokom godine. Bilo da je u pitanju veštačko ili sveže cveće, moći ćete da diktirate vibe sobe sezonskim menjanjem vašeg izbora cveća. Ako ipak niste fanovi cveća, primetićete kako je pažljivo odabrana vaza dovoljno dobra sama za sebe.

Eksperimentišite sa oblicima, teksturama i bojama i pronađite komad koji će postati fokusna tačka vašeg stana.

Zara Home
Zara Home
Zara Home
Coincasa

Zavirili smo u neke od naših omiljenih radnji za uređenje enterijera, i pronašli 12 vaza koje će uneti dozu modernosti i prefinjenosti u bilo koji enterijer. Bilo da se odlučite da ih stavite u dnevni boravak ili spavaću sobu, zasigurno je da je reč o statement komadu koji će postati fokusna tačka bilo koje sobe.

Gir

Tuck vaza
Bendum vaza
Verso vaza
Échasse vaza

Zara Home

KERAMIČKA VAZA
VAZA NEPRAVILNOG OBLIKA
OKRUGLA KERAMIČKA VAZA
KERAMIČKA TEKSTURISANA VAZA

Coincasa

STAKLENA VAZA
STAKLENA VAZA ZELENA
STAKLENA VAZA SVETLOPLAVA
STAKLENA VAZA ŽUTA BOJA

Foto. Gir, Zara Home, Coincasa

Učitati još
Zatvori