Ove Instagram profile ćete odmah zapratiti ukoliko volite biljke
Ove Instagram profile ćete odmah zapratiti ukoliko volite biljke

Ove Instagram profile ćete odmah
zapratiti ukoliko volite biljke

Mnogi od nas bi voleli da imaju kuću punu biljaka, no nekad je to jednostavno nemoguće. Dok mi skupljamo biljku po biljku, volimo ljubomorno zaviriti na one Instagram profile s biljkama na kojima uvek pronađemo inspiraciju. Ovde ćete scrollati unedogled.

STUDIO.ROCO

Na ovom Instagram profilu svakodnevno ćete se inspirisati idejama kako biljke uklopiti u svaki enterijer. Između ostalog stalno daju i savete, a i fotografije su im predivne.

THESILL

Sami za sebe kažu da imaju ‘najzgodnije biljke na internetu’. Ovo je inače Instagram profil istoimenog web shopa pa vas možda inspiriše da i potrošite još koji dinar na novu biljku.

EARTHWINDANDCACTUS

Kao što i samo ime kaže, naslućujete pred vama je profil prepun kaktusa. Ako ste jedni od onih kojima biljke baš i ne uspevaju, uvek možete probati s kaktusom. Ovaj profil volimo i zbog divnog pustinjskog pejzaža koji zove na putovanja i avanture.

PLANTMAMA_

Na ovom artsy profilu, osim biljkama možete se inspirisatii i pokojim diy projektom, umetničkim delom ili odevnom kombinacijom. Sve što jedan „urbani“ Instagram profil treba imati.

BAMALUZHOME

Enterijer prepun biljaka i nameštaja od ratana može li bolje? Može, na sve to dodajte jednu sivu macu. Ovaj ćete profil sigurno zapratiti.

SUCCULENTCITY

Ljubitelji sukulenata na pravom ste mestu. U Los Anđelosu u Kaliforniji. Uživajte.

HILTON CARTER

Ovaj gospodin za sebe kaže da je Plant and interior stylist. Mi mu apsolutno verujemo jer kakve fotografije objavljuje poželeli bismo da nam odmah uredi stan. Voli i da se našali koji put pa bacite oko i na captione.

MEESCHMID_PLANTLADY

Ovo je za sve ljubitelje svetlih Instagram profila. Svaka fotografija je čista i bistra, biljke su jarko zelene i ima ih svuda. Ovde volimo odmoriti oči.

WILDERNISAMSTERDAM

Pri sledećem putovanju u Amsterdam obavezno svratite u Wildernis plant shop. Jedan od najlepših enterijera koji ćete videti, pogotovo ako volite biljke. Nude i razne cool radionice i jako su urbani.

JAMES_JUNGLE

Ovaj profil je večna inspiracija i verovatno zbog njega češće trošimo novac na biljke. Uživajte u njima i predivnim enterijerima u koje su smeštene.

Foto: Instagram, Unsplash

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori