Upotpunite enterijer neobičnim jastucima
Upotpunite enterijer neobičnim jastucima

Upotpunite enterijer neobičnim jastucima

Često temu započinjemo premisom da ste ljubitelji, zaljubljenici, fanatici kada je u pitanju dizajn eneterijera. Danas, pak, menjamo taktiku i izvodimo zaključak da ste možda ipak laici u ovoj oblasti i jednostavno samo želite da prostor učinite mrvicu zabavnijim. Prema tome, smatramo da su emotivni jastuci jedino pravo rešenje. I pre nego što skočite i glasno objasnite kako jastuci ne mogu da budu emotivni, dozvolite da se na samom početku opravdamo i kažemo – sintagmu smo izmislili.

Jastuci su oduvek bili svojevrsni dodatak enterijeru i davali neophodan final touch. Međutim, emotivni jastučići vrše dvostruku funkciju i osim estetičnog detalja, njihova misija je usmerena ka  izmamljivanju niza različitih emocija. Stoga, ukoliko vaš prostor zahteva unošenje promene, ne samo vizuelne već i atmosferne, smatramo da su upravo ovi jastučići sastojak koji nedostaje.

Kako se ne bismo spetljali prilikom daljeg objašnjavanja našeg izmišljenog fenomena, vreme je da pogledate koji jastučići spadaju u kategoriju emotivnih, a mi se nadamo da ćemo postići konsenzus oko naziva.

Jastuci za ako vam fali grljenje

Jastučići za ljubitelje kantri početaka Taylor Swift

Jastučići koji vam daju THE LOOK

Jastučići koji slave floru i faunu

Jastučići od kojih ćete odmah da ogladnite

Jastučići sa natpisima koji vas motiviše

Hypebeast jastuci

Novogodišnji jastučići koje nećete skloniti do meseca marta

Jastuci koji vas neodoljivo podsećaju na animirane likove, ali ne znate koje

Učitati još
Zatvori