Da li je ovo najestetičniji guest house u Kopenhagenu?
Da li je ovo najestetičniji guest house u Kopenhagenu?

Da li je ovo najestetičniji guest
house u Kopenhagenu?

Kopenhagen smo navikli da spominjemo u kontektstu modnih dešavanja i u poslednje vreme ga sve češće posećujemo upravo zbog te njegove osobine. Dobro poznati danski Fashion week nam je svima ubeležen u kalendare, a poseta Kopenhagenu i van fashion sezone oduvek je zvučala kao dobra ideja. Pored kultnih dešavanja, moda i trendovi često polaze iz same danske prestonice, a dobro je poznato da Danci vode glavnu reč kada je u pitanju dizajn bilo koje vrste. Tako su nam ovog puta pažnju privuklli apartmani u Kopenhagenu, odnosno guest house koji možete dodati na save listu ukoliko planirate putovanje u Dansku ove godine. Čak i ako niste planirali, donosimo razlog više da sledeće putovanje posvetite upravo Kopenhagenu.

U samom srcu Kopenhagena, među šarmantnim kanalima i istorijskim ulicama, krije se The Darling – smeštaj u Kopenhagenu, tačnije art & design guest house, koji spaja sofisticirani kućni ambijent s modernim danskim dizajnom. Ovaj jedinstveni prostor predstavlja pravu oazu za sve one koji traže sofisticiranost i stil, kombinujući najbolje od prošlosti i sadašnjosti u harmoničan, jedinstven ambijent. Ulaskom u The Darling, odmah se primeti količina pažnje koja posvećena interior detaljima.

Kopenhagen: Smeštaj koji diktira trendove u svetu dizajna enterijera


The Darling je predstavljen u brojnim svetskim enterijerskim i arhitektonskim magazinima, a enterijer je zaista personifikacija svega što moderni dizajn entuzijasta može da zatraži. Sastoji se od dva apartmana – The Classic i The Grand. Obe varijante imaju slične karakteristike, međutim, The Grand apartman je nešto veći. The Classic apartman nudi pogled na glavnu shopping ulicu u Kopenhagenu, Strøget, a The Grand pogled na istorijski centar. The Classic apartman poseduje dnevni boravak, spavaću sobu, radnu sobu, malu kuhinju i kupatilo. Ukoliko se odlučite za The Grand, u sklopu apartmana imaćete dnevni boravak, trpezariju, radnu sobu, spavaću sobu, kuhinju i kupatilu. U apartmanu The Grand imaćete jedinstvenu priliku da uživate u spoju savremene umetnosti s klasičnim danskim dizajnom. 

The art of art


Šta The Darling čini autentičnim? Jednom rečju – umetnost. Pored očiglednog art enterijera, unutar apartmana možete naići na obimnu kolekciju danske savremene umetnosti. Pored vizuelnog uživanja, umetnine možete i kupiti. Umetnička kolekcija obuhvata poznate umetnike kao što su Jørgen Haugen Sørensen i Peter Bonde, kao i radove novih umetnika koji su stekli ime na danskoj umetničkoj sceni. 

The Darling service


The Darling, pored estetičnog enterijera, u ponudi ima brojne usluge, čak i za najprobirljivije pojedince. Apartmanski hotel nudi privatne usluge kao što su privatni kuvar, privatni vozač, čišćenje kuće i doručak. Pored privatnih usluga, važno je napomenuti da The Darling apartmane možete iznajmiti i za poslovne događaje, poput sastanaka i korporativnih event-ova. Takođe, u apartmanima možete imati fine dining iskustvo – mogu biti organizovane privatne večere. Jedino što je ostalo jeste da posetite The Darling website i da što pre rezervišete svoje sobe. Jer, sudeći po iskustvima sa društvenih mreža, Kopenhagen vredi iskusiti u njegovom najsvetlijem izdanju, okruženi autentičnom danskom umetnošću. 

Foto: thedarling.dk; Instagram: @thedarlingcph

Učitati još
Zatvori