Knot pillow: Kako od ćebeta napraviti popularni jastuk u obliku čvora
Knot pillow: Kako od ćebeta napraviti popularni jastuk u obliku čvora

Knot pillow: Kako od ćebeta napraviti
popularni jastuk u obliku čvora

Ukoliko ste ljubitelji enterijera i svega vezano za kućno uređenje, možemo da pretpostavimo kako satima listate društvene mreže i otkrivate najnovije trendove u svetu enterijera. Međutim, kako nije moguće ispratiti baš svaki trend kupovinom nekog novog zanimljivog komada, potrebno je malo snalaženja. Odnosno, vreme je da se pripremimo za mali DIY projekat kako bismo sami napravili predmet koji želimo. Veliku popularnost na društvenim mrežama stekli su jastuci u obliku čvora poznati kao knot pillow, a mi smo pronašli jednostavan način kako da napravite jedan samo pomoću ćebeta.

How to: Knot pillow 

Možda instrukcije budu delovale zastrašujuče, ali bez brige, donosimo video koji će to mnogo bolje objasniti nego mi. Međutim, ne škodi probati. Dakle, prostrite ćebe na pod i sa obe strane lepo urolajte njegove krajeve jedan ka drugom do sredine. Zatim, presavijte to na pola i napravite jedan klasičan čvor. Zatim krajeve koji su ostali provucite kroz čvor kako biste napravili oblik lopte. Uz malo nameštanja, korigujte oblik čvora po vašoj želji i vaš knot pillow je spreman!

Ako ste malo zbunjeni, a znamo da je to isključivo zbog naše nemogućnosti da vam lepo objasnimo postupak (our bad), donosimo video koji će zapravo to uraditi kako treba.

 

Već svi dobro znamo da možemo da se oslonimo na društvene mreže ako je potrebno da se pronađe neki neobičan life hack. Ni ovog puta nas nije razočarao TikTok na ovom zadatku, a mi smo dobili sopsteni knot pillow za čas. Isprobajte ovaj trik za sebe, i kada vidite koliko je jednostavno napraviti jastuk u obliku čvora, ne sumnjamo da ćete skupiti pravu gomilu istih.

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori