Jovana Đukić: Mimco Living donosi nam u Beograd inovativni dizajn koncept „shop total look“
Jovana Đukić: Mimco Living donosi nam u Beograd inovativni dizajn koncept „shop total look“

Jovana Đukić: Mimco Living donosi nam u Beograd inovativni dizajn koncept „shop total look“

Mimco Living je novi lifestyle koncept u Beogradu. Osmišljen je da oživi vaš dream home, da vam pomogne da izaberete tačno one komade nameštaja i predmete koji će  ulepšati vašu svakodnevicu. Istovremeno vam pruža sigurnost, udobnost i samouverenost da možete živeti i raditi apsolutno autentično. Vlasnica Jovana Đukić, koja je paralelno industijska dizajnerka i DJ, otkriva nam priču iza Mimco Living koncepta koji je nastao kao nadogradnja već postojaćeg brenda Mimco Studio .  Mimco Studio je osnovao njen životni partener Luka Krcunović, koji je već godinam na lokalnom tržištu prepoznatljiv po ručno izrađujenim custom komadima nameštaja. Njegov nameštaj, po kvalitetu, formi i funkcionalnosti ne zaostaju za prestižnim evropskim i svetskim kućama nameštaja. Da je fashion pristup postao sastavni deo uređivanja enterijera svedoči i Jovanin odgovor “ da se oversized princip preneo i na trendove nameštaja, pogotova kada su sofe i fotelje u pitanju.“

 

 

Kako nam Jovana objašnjava neophodno je svakom detalju pridavati potpunu pažnju. Od odabira savršene sofe, rasvete, boje draperije, izbora umetničkih slika… Njihova filozofija “shop total look” koji nam donose u novootvorenom prostranom salonu u srcu Beograda podrazumeva da možete videti idejna rešenja spavaće, dnevne sobe ili pak trpezarije na jednom mestu. Njihov moto je personalizovano stvaranje i opremanje životnog prostora koje je srazmerno zadovoljstvu njihovih klijenata koji kako sama tvrdi, na kraju celog procesa postaju i njihovi prijatelji koji im donose uvek novu energiju i inspiraciju.

Jovana nam otkriva kako je nastao inovatni Mimco Living koncept u srcu Beograda

JOURNAL 01.Kako ste došli na ideju da otvorite Mimco Living?

Jovana: Mimco living je nastavak priče o unikatnom Mimco nameštaju koja traje od 1992. godine, kojoj smo dodali mnogo novih mogućnosti da raste i da se razvija. Ručno izrađujemo custom komade koji po kvalitetu, formi i funkcionalnosti ne zaostaju za prestižnim evropskim i svetskim kućama nameštaja, a naši dizajneri enterijera nude besprekorna i inovativna rešenja u uređenju svakog vašeg prostora.

JOURNAL 02. Objasnite nam tačno ovaj koncept funkcioniše?

Jovana: Otvorili smo novi salon u srcu Beograda kao vaš i naš kutak za idealan enterijer. U prostranom salonu uz koncept “shop total look” možete videti idejna rešenja spavaće, dnevne sobe ili pak trpezarije. MIMCO LIVING koncept je baziran tako da vam je svaki deo dostupan za kupovinu, od zavesa, tepiha, nameštaja, umetničkih slika… Želimo da pružimo našim klijentima udobnost prilikom odabira i kreiranja njihovog životnog prostora. Svaki komad je dizajniran po njihovim željama i zahtevima, ali naravno i našim predlozim i idejnim rešenjima.

JOURNAL 03. Po tebi od kog materijala je izrađen najkvalitetniji sto za dnevnu sobu?

Jovana: Puno drvo i kvarc su dva najtrajnija materijala za upotrebu kada su u pitanju stolne ploče. Dok su stolovi od punog deveta poznati su po svojoj izdržljivosti, tako da odabir između ova dva materijala zavisi od lične estetske preferencije i naravno, uklapnja u sam vizuelni indetitet osmišljene dnevne sobe.

JOURNAL 04. Koji su danas trendi oblici kada su sofe i fotelje u pitanju?

Jovana: To su definitivno zakrivljene sofe, one podaruju vašem prostoru aktuelni sklupturalni izgled. Takođe se fashion oversized princip preneo i na trendove nameštaja, tako da je pored modernog izgleda zagarantovana i udobnost, koja je naravno jedan od bitninijih faktora kod odabira idealne sofe za dnevnu sobu.

 

JOURNAL 05. Koje detalje preporučuješ kao idealno rešenje da bi se obogatio životni prostor?

Jovana:Po meni svaki detalj treba birati sa puno pažnje jer zapravo je to ono što unosi karakter u vaš ambijent. Ono što bih izdvojila su umetničke slike, veliko ogledalo, keramičko posuđe, biljke, ćupovi osušenog cveća, sveće i definitivno neka vintage fotelja koja će biti drugačija od ostalog nameštaja.

Foto: Hiishii Photo 

Mi vam za kraj donosimo Mimco Living detalje u koje smo se zaljubili!

 

Mimco Living možete posetite na adresi Terazije 16 u Beogradu.

A do tada posetiti njigovu Instaram stranicu ovde da se više inspirišete!

Učitati još
Zatvori