Izdvojili smo funkcionalne fotelje domaćih dizajnerskih salona za vaš dom
Izdvojili smo funkcionalne fotelje domaćih dizajnerskih salona za vaš dom

Izdvojili smo funkcionalne fotelje domaćih
dizajnerskih salona za vaš dom

Odabrali smo najzanimljivije komade fotelja poznatih domaćih salona za koje smatramo da vam mogu pomoći pri preuređenju doma.

Ukoliko za sam početak želite da podignete izgled neke prostorije, jedan od najjednostavnijih načina da to učinite jeste tako što ćete ubaciti jedan novi ali kompaktan komad nameštaja (fotelje).

Voila, vaša prostorija će već izgledati drugačije.

U današnjem izboru, fotelje sa koje smo se odlučili su pogodne i za one koji trenutno žive u manjem prostoru. Pored modernog izgleda bitna je i funkcionalnost ali i kvalitet. Kada smo kod kvaliteta, domaći saloni nameštaja su zaista mesto na kom možemo da očekujemo kvalitet u odnosu na investiciju koju odlučimo da napravimo.

Ted fotelje

Ted fotelje su početkom ove godine okupirale društvene mreže i postale veliki enterijerski hit.

Nama je drago to što su i domaći saloni nameštaja odlučili da idu u korak sa vremenom, te vam predstavljamo najinteresantnije komade iz naše domaće radinosti. Dimenzije ovih fotelja mogu da odgovaraju i manjim prostorijama, a specifičan oblik i tekstura mogu odmah vašem prostoru ponuditi moderan izgled.

Ukoliko želite da dodate svom domu notu udobnosti i lakoće, fine i suptilne note, meke presvlake na vašoj fotelji trebale bi da budu zaslužne da vaš dom izgleda upravo kao što smo ga opisali.

Retro fotelje

Ovaj predlog može biti interesantan i onima koji su trenutno svoj dom uredili u modernom ili minimalistic stilu.

Svedoci smo trenda u uređenju enterijera koji nam dozvoljava kombinaciju stilova i to ne samo da dozvoljava nego se, šta više, smatra poželjnim.

Sa druge strane, ukoliko vam je dom već uređen u retro stilu, nemate šta da brinete kako bi vam se neka od ovih fotelji uklopila. Izdvojili smo modele za koje smatramo da su malo drugačiji i kvalitetniji od onoga što velike robne kuće mogu da nam ponude.

Takođe, u retro Journal odabiru možete da očekujete jarke boje, kombinaciju oštrih i oblih ivica ali i prizvuk nekadašnjeg vremena.

Moderno

Svako ima drugačiji naziv za fotelje koje su specifične po svom modernom dizajnerskom rešenju koje je u najvećoj meri kombinacija minimalnog poigravanja sa geometrijskim oblicima. Svaki od salona koje smo odlučili da izvojimo danas ima sebi specifičan stil.

Mi smo odlučili da izdvojimo one čiji nam se specifičan dizajn, kombinacija materijala sa drvetom i ostalim elementima najviše dopada.

Ne možemo reći da je cena pristupačna, ali je efekat ovih proizvoda benefit koji odmah možete osetiti.

Foto: Instagram, soba23.com, girstore.com, mod.rs, sitform.rs.

Učitati još
Zatvori