Instagram profil sa predivnim enterijerima koji će vas inspirisati
Instagram profil sa predivnim enterijerima koji će vas inspirisati

Instagram profil sa predivnim
enterijerima koji će vas inspirisati

Iako je minimalistički trend u interijerima bio poželjan poslednjih godina, eklektične boje i vibrantna estetika su se vratile kao pravo osveženje. Kako se menjaju trendovi u modi., u tom smislu se menjaju i trendovi u interijerima. Interijer je mesto u kojem boravimo, bilo da reč o našem domu ili objektu i u njemu se trebamo dobro osećati. Minimalistički interijeri su praktični i zgodni za održavanje, ali eklektični detalji predstavljaju novi vid estetike i prostoru daju posebnu svežinu.

Eklektični interijeri koji spajaju različite stilove

Prevladavaju pastelne boje koje su u kombinaciji sa geometrijskim sadržajem jednostavno neodoljive. Danas su dostupni razni povoljni proizvodi kojima možete ukrasiti i osvežiti postojeće interijere. Predlažemo da okrečite jedan zid u pastelnu nijansu ili stavite nalepnicu koja će promeniti osećaj celog prostora. Spoj moderne estetike sa eklektičnim bojama i jednostavnim geometrijskim linijama je kombinacija sa kojom će svaki interijer proći zapaženo. Inspiraciju možete potražiti u estetici Wes Andersonovih filmova koji su prepuni eklektičnih i zanimljivih interijera inspirisani starom estetikom. Retro dizajn se vratio va velika vrata i u tom smislu se mogu kupiti već korišteni primerci stolica, fotelja ili stočića koji će savršeno osvežiti prostor.

Kada govorimo o eklektičnim uređenjima dobra stvar je što nema pravila jer se sve slaže, ali svakako bi trebalo pripaziti na određene detalje. Kombinovanje boja koje se ipak na neki način slažu, da ukupni osećaj ne bi bio ‘too much’. Ako je interijer sam od sebe u pastelnim bojama, onda možda ne bi trebalo stavljati previše dodatnih detalja kako ga ne bi zagušili. Poenta je postići zanimljivi i upečatljivi interijer, ali koji će biti prozračan, i u kojem ćete se dobro osećati. Sitio Gallery je Instagram stranica na kojoj možete potražiti vrhunsku inspiraciju kako imati vibrantni i zanimljiv interijer koji će ostati prijatan i istovremeno jednostavan.

Učitati još
Zatvori