Instagram profil koji će vas nadahnuti kako da savršeno dekorišete trpezarijski sto
Instagram profil koji će vas nadahnuti kako da savršeno dekorišete trpezarijski sto

Instagram profil koji će vas nadahnuti kako da savršeno dekorišete trpezarijski sto

Sigurno ste svi na internetu našli na pojam tablescaping koji bi označavao savršeno postavljanje stola, odnosno dekorisanje. Iako nas je moderan i ubrzan život navikao da sve prilagodimo brzom tempu življenja, dekorisanje interijera, ali i stola se vratilo na velika vrata. Instagram je prepun stranica koje vas mogu inspirisati kako savršeno dekorisati vaš sto. Bilo da imate goste ili jednostavno želite vašoj porodici prirediti nezaboravno iskustvo, s malo predmeta, a puno mašte, možete to da učinite

Dekoracija stola za nezaboravne letnje dane i večeri

Svedoci smo kako su poslednjih godina svi high street brendovi ubacili u svoje ponude posebne kolekcije za dom. Ovo se ne odnosi samo na high street brendove nego i visoke modne kuće koje su u svoj asortiman ubacile dizajnirane kolekcije za dom. Jedna takva kolekcija je ona italijanske modne kuće Dolce & Gabbana koja je u svom prepoznatljivom italijanskom stilu izbacila razigrani i vibrantni pribor za sto. Osim toga, postoji niz domaćih handmade proizvođača koji izrađuju sitne detalje koji će vaš sto učiniti neodoljivim. Šta ćete kupiti, ostaje na vama, ali dekorisati sto zaista nikad nije bilo jednostavnije. Kako je vrhunac letnje sezone u tom smislu u modi su boje pa bi i vaš set up trebao biti šaren i razigran.

Plava i žuta boja posebno su popularne ove sezone pa ih predlažemo kao bazu. Ali, i oni verni minimalizmu imaju šaroliku ponudu nežnih pastelnih boja ili nezaobilazne peščane boje koja je sezonama već hit. Kada govorimo o materijalima, naglasak je na prirodnim materijalima pa su u tom smislu posebno popularni laneni ubrusi i stolnjaci. Osim toga, vraća nam se estetika starih vremena u vidu šarenog porcelana pa je vreme da izvadite stare čaše i tanjire vaših baka i iskombinovati ih na moderan način. Šta god odabrali nećete pogrešiti jer je šarenilo ove sezone must have estetika. Razveselite se na pravi način i inspirišite ovim Instagram profilom koji će vas nadahnuti na najljepše dekoracije stola.

Učitati još
Zatvori