Hotel Moxy Belgrade predstavlja modernu oazu u centru Beograda – zavirili smo u enterijer
Hotel Moxy Belgrade predstavlja modernu oazu u centru Beograda – zavirili smo u enterijer

Hotel Moxy Belgrade predstavlja modernu oazu u centru Beograda – zavirili smo u enterijer

Hotel Moxy Belgrade je među najmlađim, a svakako spada u najbrže rastući brend u okviru Marriott-ove porodice hotela. Koncept ovih hotela osmišljen je 2013. godine. Prvi hotel otvoren je već naredne godine, postavši odmah prepoznatljiv po svojoj inovativnosti i prilagođenosti potrebama savremenog putnika.

Moxy hoteli pružaju savršeno okruženje za one koji žele da prekinu sa rutinom i istraže nešto novo u svojoj svakodnevici. Hotel Moxy ne poštuje i ne preferira pravila konvencionalnog ponašanja. Naprotiv, gosti su podstaknuti da budu potpuno svoji, da otkrivaju sopstvene mape uma i da uživajući u udobnosti ipak izađu iz zone komfora, prekrše neka ili sva svoja pravila. Journal tim zavirio je u estetičan enterijer – donosimo detalje.

hotel moxy belgrade

Savršen na papiru, ali blistav i u realnosti

Moxy bira lokacije koje odražavaju duh grada i omogućavaju gostima da se osećaju kao deo lokalne zajednice, istražujući grad na način koji će im dugo ostati u sećanju. Hotel jeste select service, ali poprilično jedinstven jer nudi savršen blend limitirane, ali pažljivo odabrane usluge.

Hotel Moxy Belgrade nalazi se u centru grada, na uglu ulica Njegoševa i Svetozara Markovića, tačnije na adresi Njegoševa 2. Pored lokacije i 131 modernizovane i udobne sobe u čak 5 različitih kategorija, hotel raspolaže i prostorom koje je upečatljiv, prilagodljiv i više nego funkcionalan. Moxy ima i ozbiljan kapacitet konferencijskog prostora – sala za sastanke u prizemlju nudi prostor za 8-10 ljudi, a ukoliko vaši zahtevi trebaju veće prostorne kapacitete, na prvom spratu hotela nalaze se dve veće konferencijske sale. Nazivi Play and Move opravdani su, jer ove sale zahvaljujući modularnosti elemenata lako prelaze u jedinstven prostor, koji zajedno sa pratećim bistroom dostiže veličinu od 230 m2 u kojem može da se smesti do 250 osoba.

Gastro

Dodatno, u okviru hotela nalazi se i a la carte restoran Gastro bar Park. Isti je prava oaza za gurmane i ljubitelje neobičnih zalogaja. Izuzetno ugodan ambijent spaja modernu eleganciju sa karakterističnim i urbanim elementima Beograda.

hotel moxy belgrade

Koje je boje Moxy Beograd?

Poznavati neki grad, znači prepoznati na prvu njegov puls i boje. Kada je pre nešto više od godinu dana hotel Moxy Belgrade otvorio svoja vrata, otkrio je više nego uspešnu transformaciju prostora nekadašnjeg hotela Park. Kako nova vremena zahtevaju prilagođavanje promenama, transformacija je u ovom slučaju značila kreiranje hype koncepta koji prati trendove i odgovara na izazove modernog života.

U tom smislu, Moxy Belgrade nije samo destinacija, već prava avantura. Ovo je mesto gde se urbani stil i vesela atmosfera susreću, stvarajući savršen ambijent u srcu Beograda za sve one koji traže nešto novo i uzbudljivo. Ali još nešto. Hotel Moxy Belgrade poznaje i prečice ovog grada i može da vam ponudi bistru boju ranog jutra dok se grad budi. I evenutalno, ako to poželite, podsećanje na noć koja je za vama.

hotel moxy belgrade

Mox(ivit)y is the key for freedom

Sloboda je suština svakog bića i nije poklon koji čekate da vam neko uruči, već energija koju sami oslobađate iznutra. Čini se da se beogradski hotel Moxy vodio upravo ovom idejom i željom da proslavi nekonformizam, otvorenost uma i originalnost iznad svega – dajući sebi dozvolu da se igra i istražuje bez ograničenja.

hotel moxy belgrade

Pa zašto ne bismo tako i mi?

U svetu gde je svakodnevica ispunjena obavezama i brigama, kreativnost i igra postaju ključne za povratak u sada i ovde. Sa stavom #playon, Moxy vas poziva da odbacite ograničenja, otvorite svoj um za nove ideje i doživite svoju transformaciju. Moxy koncept je tu i da vas podseti da se prepustite igri, da pustite mašti na volju i zaboravite na sve što vas opterećuje.

Bilo da plešete do zore, maštom kreirate svoja umetnička dela ili jednostavno uživate u društvu prijatelja, što negde dođe na isto, osvestite baš taj trenutak. Malo li je planova za jedno leto?

hotel moxy belgrade

Moxy posada i – kuda letite ovog leta?

Osim pažljivog odabira lokacije, Moxy pažljivo bira i svoju posadu koja ne samo da zna kako da uzleti, već može da podigne čitavu atmosferu na viši nivo. Možete ih zamisliti kao modernu verziju avionske posade – spremne da polete sa smelim idejama sa kojima ste sleteli u Beograd. Takođe, oni dodaju i dozu vrcave kreativnosti koja bi mogla pokrenuti čitavu revoluciju. Sve zavisi kakve su vam ideje. A kao i Moxy posada i Moxy tip gostiju predstavlja nove standarde u hotelijerstvu.

Ovaj put vaše prilagođavanje neće značiti utapanje u masu – so, don’t stay shy. I da, da li iko zaista zna šta nam leto sprema? Moxy daje samo mali intro šta je moguće da će se dogoditi. But what happens in Belgrade, stays #attheMoxy.

Foto: PR / Instagram (@moxy.belgrade)

Učitati još
Zatvori