Designer Doors: Zaljubljeni smo u enterijer brenda La Collection
Designer Doors: Zaljubljeni smo u enterijer brenda La Collection

Designer Doors: Zaljubljeni smo u
enterijer brenda La Collection

Znamo da obožavate kada se na našem radaru nađu enterijeri stanova i hotela na različitim meridijanima koji se po svojoj estetici i pravcu uređenja u potpunosti razlikuju, ali imaju tu jednu zajedničku nit – u aposolutno svaki od njih bismo želeli da se uselimo.

Zato smo u današnjoj enterijer priči otišli korak dalje i odradili jednu posebnu Journal kolaboraciju koja spaja dva naša omiljena lifestyle segmenta: modu i enterijer i ovog puta se / barem na kratko / uselili u studio belgijskog modnog brenda La Collection. Time smo ujedno i otvorili vrata rubrike koju će svi fashion meets interior poklonici obožavati, a to je Designer Doors gde ćemo vas sprovesti kroz modne studije i ateljee kako svetskih tako i lokanih brendova koje obožavamo.

/ @maisonlacollection /

/ / La Collection.

Brend La Collection osnovan je od strane Florence Cools i Artur Tadevosian u 2017. godini. Misija La Collection od osnivanja jeste stvaranje novog, odgovornog fashion sveta koji u fokus stavlja samosvesnu i snažnu ženu. Ovaj brend sa belgijsko-jermenskom etiketom karakteriše istorijski luksuz kroz stvaranje kontemplativanih odevnih komada sapkovanih u multikulturalne i vanvremenske kolekcije.

La Collection je priča o strasti i zanatstvu, o sopstvenom svetu u kome se susreću istorija odeće, umetnosti i arhitekture. Svestrane kolekcije prepoznatljive su po prigušenim paletama boja i njihovom transcendentnom načinu da bez napora prelaze iz dnevne u večernju odeću tokom godišnjih doba.

Inspiracija za La Collection je neiscrpna, svi kreativni elementi kao i stilovi života igraju važnu ulogu. La Collection priča je o putovanju kroz vreme i vraćanju najboljeg iz sveta mode u današnji trenutak.

 

/ @maisonlacollection /
/ @maisonlacollection /

/ Designer Doors 0.1: La Collection /

Upravo kakav je DNK brenda, njen estetski pravac ali i misija La Collection, takav je i pariski showroom, kao i flagship store na belgijskoj adresi. Na prvi pogled odražava esenciju kontemplativanog minimalizma, u kojem interior design predstavlja savršenu sinergiju art ambijenta i celean minimalističkog enterijera, dok je suština dizajna njihovog vizuelnog identiteta slojevita estetika prožimanja istorije mode, umetnosti i arhitekture.

Premda imate utisak da ste ušli u muzej savremene modne umetnosti La Collection atelje i flagship store savršena su mesta za sve iskonske ljubitelje mode koji cene bezvremenske komade i ambijent koji spaja parisku estetiku i skandi umetnost življenja i brige o sebi. Zašto smo baš ovaj brend izabrali za naše prvo Designer Doors, putovanje pogledajte u nastavku. Verujemo da će vam ovaj vizuelno-dizjanerski prikaz razglednica iz Antverpena i Pariza biti ultimativna isnspiracija za renoviranje. Mi smo već na prvom susretu sa eneterijerom ovog danskog brenda otvorili Décor inspiration folder.

/ @maisonlacollection /
/ @maisonlacollection /
/ @maisonlacollection /
/ @maisonlacollection /
/ @maisonlacollection /
Učitati još
Zatvori