Zavirili smo u novi dom najpoznatije italijanske influenserke Chiare Ferragni – ima i privatni bioskop
Zavirili smo u novi dom najpoznatije italijanske influenserke Chiare Ferragni – ima i privatni bioskop

Zavirili smo u novi dom najpoznatije italijanske influenserke Chiare Ferragni – ima i privatni bioskop

Italijanska blogerka i it devojka Chiara Ferragni je s 29,7 miliona pratilaca na Instagramu jedna od najprepoznatljivijih blogerki, a njena modna i beauty linija doneli su joj svakako dodatnu svetsku prepoznatljivost. Česta inspiracija kada su u pitanju modne kombinacije, ova Italijanka neguje lični stil koji je prenela i na uređenje novog doma.

The Ferragnez

Njen luksuzan način života prikazan je i u reality showu The Ferragnez, a sada je sa pratiocima podelila i delić svog novouređenog doma. Raskošni penthouse velika je životna prekretnica za Chiaru i njenog supruga Fedeza. Budući da je to njihova prva kupljena nekretnina nakon života u najmu, novi dom su zaista odlučili pretvoriti u raskošnu vilu za svoju četvoročlanu porodicu i ljubimca – psa Palomu. Prema prvim fotografijama možemo primetiti da su njihova dečica – sin Leone i ćerkica Vittoria odobrili novi dom i uživaju u svakom kutku nove kuće.

Luksuzni dom četvoročlane porodice

Prilikom uređenja pazilo na svaki detalj, a ako je suditi prema prekrasnom svetlom parketu koji prekriva celi stan, skulpturalnim stepenicama, mramornoj kuhinji, privatnom bioskopu i prostranom dnevnom boravku gde prevladava masivni ležaj, na uređenju se očigledno nije štedelo.

Za uređenje ovog luksuznog stana zaslužan je tim iz 13.1 Architecture & Decora, a sudeći prema objavama, Chiara je i više nego zadovoljna odrađenim poslom.

Da ne dužimo, u nastavku donosimo nekoliko fotografija koje će dočarati luksuzan život ove poznate italijanske porodice.

Teretana i privatni bioskop

Malo ko može uopšte zamisliti da u sopstvenomm domu ima bioskop ili barem dovoljno veliki dnevni boravak u kojem se osećamo kao da smo u bioskopu. Chiara i njena porodica mogu se pohvaliti i jednim i drugim. Privatni bioskop prekriven je crvenim tepisonom i baršunastim crvenim ležajima koji garantuju najudobnije gledanje omiljenih filmova.

Prostrani dnevni boravak

Za porodična druženja i popodnevni odmor, dnevni boravak je savršen izbor. Neutralne i svetle nijanse krase ovaj veliki prostor, no, prvo što nam upada u oči jeste prostrani udoban ležaj iz kojeg se ne bismo micali.

Svetle boje, walk-in ormar i luksuzni detalji

Obožavatelji dele suprotstavljena mišljenja o uređenju novog doma. No, ipak je najvažnije da je ovaj dom najudobniji upravo onome kome je i namenjen.

Učitati još
Zatvori