Zašto su Baobab sveće must-have u svakom enterijeru ove jeseni
Zašto su Baobab sveće must-have u svakom enterijeru ove jeseni

Zašto su Baobab sveće must-have u
svakom enterijeru ove jeseni

Jesen je već na vratima i kao da samo čeka da je pustimo u svoje domove. Ljubitelji ovog godišnjeg doba definitivno ne mogu da dočekaju da preurede svoj enterijer u jesenjim bojama i unesu mirise koji ih podsećaju na hladnije, kišne dane okupane lišćem. Oni pak, koji su najveći fanovi leta, svoj enterijer će uređivati u nežnim nijansama trudeći se da iskoriste boho elemente tokom čitave godine. No, kada je reč i o jednoj i o drugoj grupi zaljubljenika u enterijer, jedna stvar je zajednička – dekorativne sveće. One su jedinstven način da svaki dom dobije određenu vizuelnu i mirisnu notu. Izborom mirisa sami određujete koje godišnje doba ćete probuditi u svom domu, nije li to idealno?

Imamo favorita

Kada je reč o konkretnim primerima, imamo predlog svetski poznatog brenda koji može odgovarati mnogima. Prirodne mirisne note, jedinstven dizajn i kvalitet, sve su ovo sinonimi za Baobab sveće. Pronašli smo ih u Tilaa prodavnici unikatne home dekoracije, koju smo ranije već imali prilike da istaknemo. Pored Baobab sveća, donosimo vam i predlog još dva jedinstvena brenda koja možete pronaći u Tilaa radnji. Ukoliko niste imali prilike da ih posetite, Tilaa shop se nalazi u West-u 65. Nastao je sa idejom da Beogradu, odnosno Srbiji predstavi svetske brendove kada je u pitanju home dekoracija. Ukoliko nas pitate, uz naš vodič za kupovinu home elemenata iz njihove radnje spremni ste za početak jeseni!

Za ljubitelje leta, Baobab Summer kolekcija je i dalje aktuelna. Naš definitivni favorit je Frida sveća koja je prekrivena prirodnom rafijom i izvezena šarom plavih ruža. Oko centralnog motiva, grafičke ružičaste linije suptilno se odražava oblik Fridinog korzeta koji se nalazi na njenim slikama. Uz mirisne note orhideje, cveta soli i ilang ilanga unećete vedar miris, a samim tim i duh u prostorije. Kao ova, svaka Baobab sveća je unikatna i poseduje svoj lični pečat. Na vama je samo da pronađete svog favorita.

Sveca – Baobab – Frida Draozy Frida (nat/pink)
mirisne sveće
mirisne sveće

Rivolta Carmignani

Prestižan home segment je posteljina. Brend Rivolta Carmignani postoji na tržištu preko 150 godina i predstavlja ambasadore italijanske proizvodnje. Zbog svoje duge istorije ovaj brend je sinonim za tradiciju dizajna i kvalitet.  Pored posteljine namenjene za dom, brend poseduje i hotelski segment, te opremaju i najluksuznije hotele na svetu kao sto su: Ritz, One & Only, Four Season, ali i mnogi drugi hoteli širom sveta. Sve to ide u prilog nivou luksuza koji sama posteljina pruža.

Kada je reč o dekoraciji doma, nemojte umanjivati efekat koji može da vam pruži kvalitetan izbor posteljine. Na samom kraju, posebno kada je reč o posteljini, svakog jutra i većeri bićete zahvalni na investiciji koju ste napravili.

Ablo Blommart

Ablo Blommart je još jedan brend poreklom iz Belgije koji smo pronašli u Tilaa radnji. Njihov brend proizvodi sertifikovane i  potpisane grafike u formatu fotografije uz svoj moderan dizajn kojim upotpunjuju svaki prostor. Definitivno je da su grafike, fotografije i slike najjednostavniji način da momentalno promenite izgled prostorije. Mi smo izdvojili omiljene komade koji bi ove jeseni mogle da istaknu i vaš prostor.

Ukoliko čeznete za jednostavnim i elegantnim komadima svedenog dizajna, Tilaa je mesto za vas. Ovom prilikom mi smo izdvojili samo naša tri omiljena brenda, a vama prepuštamo čar otkrivanja ostalih. U nastavku pogledajte našu shopping listu a mi vam predlažemo da u Tilaa radnji uredite svoj dom na unikatan i nesvakidačnji način, taman na vreme pre početka jeseni.

Journal finds:

Baobab – Bohomania Django
Baobab – Cuir de Russie
Baobab – Rainforest Mayumbe
Stay a while
Classic Car II
Vogue October 1965

Foto: Instagram; Tilaa

Učitati još
Zatvori